Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöre

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trend az önéletrajzokat sem kerüli el, egyre több csilli-villi sablon jelenik meg, sőt az álláskereső portálok is gyártanak ilyet a regisztrációkor megadott adatokból akár… A toborzási módszerek is kezdenek átalakulni, összességében elmondhatjuk, hogy a 20 másodperces szabály - hű, de rég írtam…..
Azt hinné az ember, hogy aki szakértőnek vallja magát, az konyít is valamit a dolgokhoz. (nem, én nem tartom magam annak) Azt meg aztán főleg, hogy ha valaki egy médiumban nyilvánul meg szakértőként, akkor tényleg naprakész. Erre mit olvasok valamelyik nap egy fekvő alkalmatosságról elnevezett…..
pöre 2018.11.08 15:30:22
@Bobby Newmark: akkor próbáld meg ugyanolyan értőn elolvasni ugyanezt a bejegyzést is. 3x, és akkor lehet megérted a különbséget.
Lassan itt a nyár vége, és ilyenkor a több hónapos erős napsugárzás bizony megviseli bőrünket. Bár a gondoskodás egész évben kötelező, ebben az időszakban extra kényeztetés jár. Korábban készítettem már C-vitaminos szérumot, ami szuperül működött nekem, de mivel szükség van újabb és újabb…..
Az egyik leggyakrabban felmerülő téma a blogon, és sokan kértétek is, hogy írjak róla, de bevallom őszintén húztam, amíg lehetett, mert nem vagyok benne annyira érintett. De most összeszedtem magam, a gondolataim, a tapasztalatom, és megírom: Volt már egy olyan poszt, hogy mi az, amit NE tegyél,…..
pöre 2016.12.30 19:34:29
@bajan: mondjuk orvosi segítség mellett leállni. Fokozatosan. Mint minden olyanról, ami fizikai függőséget okoz.
pöre 2016.12.31 14:22:12
@jeanvaljan52: tőlem nagyon távol áll a gondolkodásmódod, így nem is mennék bele ebben jobban. Csak annyit tennèk hozzá, hogy sose értettem, hogy attól mert valamit még nem tudunk, mert még nincsenek meg az eszközeink ehhez, sőt lehet sosem lesznek, miért kell mindjárt valami misztikumot odaképzelni...
pöre 2016.12.31 15:27:50
@she_wolf: félreértettél. Nyilván egyre többet tudunk és fogunk tudni. De lehet a teljes kép sosem lesz meg. Mert amennyit most tudunk, abból is egy rettenetesen bonyolult kép rajzolódik ki, és ki tudja, ez hány százaléka a valóságnak. Csak arra próbáltam utalni, hogy azért, mert valami nem teljesen tisztázott még, az nem jelenti azt, hogy akkor ott valami misztikus megoldás van. Ezt tudod kinek szántam...
Én is optimista vagyok, és hiszem, hogy egyre több betegséget fogunk tudni kezelni. Személy szerint a porcépítésnek én is tudnék örülni :), de azért ez nem egyszerű téma...
Ha valaki mégis tudna segíteni abban, merre folytassam, megköszönném, mert így nem lehet élni. Bár nehezen tudok távolabbra eljutni már, mert ülni egyáltalán nem, állni és sétálni is csak rövid ideig sikerül. Tisztelt Cím!   Horváth Ildikó vagyok 55 éves. Szeretném…..
pöre 2016.12.11 22:47:13
@Tempus.Anh: Legjobb poén ever. Kész vagyok tőle... :D Kösz!
A posztolónak szerintem pszichiáterre is szüksége lenne. Vagy csak arra...
pöre 2016.12.12 09:44:18
@Hóhér az utolsó barátod: Igazad van, nem illik valakinek a mentális állapotán gúnyolódni. Nem kétlem, hogy a posztolónak vannak fájdalmai, de amit itt leírt az nagyon komoly mentális problémákról árulkodik. Ahogy azt előttem is jelezte valaki, teljesen konfúz, amit ír, szerintem nem egy esetben szinte paranoiás gondolatai vannak. Arról nem is beszélve, hogy anatómiai képtelenség, amiket itt elmesélt. Szóval továbbra is azt gondolom, hogy a pszichiáter/pszichoterápia lenne a legjobb megoldás, mellette persze kezelni kellene a fájdalmát is. Jó kérdés, hogy vajon a fájdalomtól és annak nem megfelelő kezelésétől került-e ebbe a mentális állapotba, vagy ez egy korábbi probléma és emiatt látja ilyen irracionálisan a helyzetét.
Továbbra is tartom, hogy @Tempus.Anh kommentje jó poén volt, ha úgy tekintesz erre az írásra, mint egy fikcióra... Mert én még ebben sem vagyok biztos, hogy nem az...
pöre 2016.12.12 13:16:19
@Hóhér az utolsó barátod: A lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás. Súlyos mentális problémája is van, ez egészen biztos.
Tanulságos megvilágosodásom volt ma reggel fogmosás közben. Az elmúlt napok néhány blogos tapasztalata hirtelen távlatos hátteret kapott. Egyszerre éles világosságban láttam, milyen hibátlanul, szinte reflex-szerűen működik még ebben a modernnek tekinthető közegben is a…..
Van Lolának egy régi története, amit máig irigylek tőle. Ez az élmény még ott áll a teljesületlen vágyálmaim listáján: hirtelen fellángol a mindent elsöprő, kölcsönös állati vágy, és szavak nélkül egymásnak esünk egy vadidegen nővel. Lola mesél... Egy utcai harcos. Mit…..
pöre 2013.03.27 07:34:55
@William_Harford: Olvasgatlak egy ideje. Neked elhiszem, hogy Lola a csúcs, a nagy szerelem. De Lolának nem hiszem el, hogy te vagy az, vagy bárki az lenne. Ezt csak abból érzem, ahogy írsz, illetve abból kevésből, amit Lola itt megoszt, ez pedig nem feltétlenül a valóság. Fura, hogy arról írsz, hogy Lola nőies kisugárzása mennyire erős, megperzseli a férfiakat, nekem meg sokszor, az előbbi válaszból, is az jut eszembe, mennyire férfiasan gondolkodik. De valószínűleg ez is hozzátartozik a különlegességéhez és lehet ettől is vonzó nagyon, ha épp csak kellő mennyiségben férfias.
pöre 2013.03.27 09:59:24
@William_Harford: Valóban hülyeség lenne bizonygatnod, te tudod, és ez a lényeg. Kíváncsian várom a folytatást is. :)
Valószínűleg azért tapintottam rá valami lényegesre, mert voltam már hasonló szituációban. Engem több olyan férfival hozott össze a sors, akik nem voltak rám féltékenyek, vagy legalábbis nem mutatták. Ezt én úgy fordítottam le, ahogy te korábban: nem szeretnek úgy, ahogy én őket. Ők azt mondták, nincs értelme féltékenykedni, ha én mást fogok szeretni, akkor ők úgy se tudnak mit csinálni, nem tudják az érzéseimet megváltoztatni. Tök logikus, meg az is, amit te írsz. Sőt, gyakorlatilag mindkettő ugyanaz, ha jobban belegondolok.
De, te is rátapintottál valamire, amin sokat szoktam gondolkodni: " ő nem is tud annyira szeretni, mint én". Én azt szoktam gondolni, hogy én extrém módon tudok szeretni, tudom ez nálam mivel jár, és ha mástól nem ezt kapom, akkor már kételkedem. Holott lehet, tőle ennyire futja, és ez is ugyanolyan értékes.
pöre 2013.03.27 10:09:03
@William_Harford: Köszi a választ, neked is, Lola! :)
Amit leírtál az első bekezdésben az kívülről nézve igaz rám. Így élem az életem, próbálkozok, de valóban nem nagyon térített el egy nagy szerelem sem, attól, amit csinálni szeretnék. Ha azt vesszük, én kiéltem magam, és belülről nem látom olyan jónak már ezt a helyzetet, nagyon vágyom arra a nyugis életre, amit lehet nem fogok bírni, de azért szeretném kipróbálni.
Valóban sok ma a felszabadultnak tűnő nő, szerintem még ezek között is különlegességnek számítasz. És mindig szeretném tudni, mi van mögötte...csak azért, mert nálam sem olyan egyértelmű a helyzet. Én konkrétan küzdeni szoktam az ellen, amikor a férfiak azt mondják rólam, hogy milyen határozott vagyok és erős, megingathatatlan véleményem van dolgokról. Én most gyenge kis nő szeretnék lenni, de félek már nem fog menni...:)
Épp Hudák kolléganő érdekes napszemüvegét gusztálgattam az Index newsroomjában, amikor NAK kolléga csak úgy viccből felém nyújtotta új szerzeményét, melyet a fogarasi úti Tescóban vásárolt. Hű, mondom, de ismerős! Persze, a múlt héten épp az Árkádban található,…..
de Sade márki Vámpír 2010.05.15 17:58:00
Ördögi kört járok. Megfeszített, bosszantó-édes, körülírhatatlan. Nem tudom, mit kellene tenni, de a még nagyobb baj, hogy nem is érzem. Minden nappal földet lapátol rám csak, és hiába várom az éjjelt, a fogaim mintha csak ódon deszkákba harapnának. Ótvar utolsó geci vagyok,…..
pöre 2010.05.18 13:22:15
www.dailymotion.com/video/xjuog_nine-inch-nails-closer_music
Nekem erről ez jutott eszembe. Bár Trent ezt sokkal jobban oldotta meg, de azért ez sem rossz, kedves Márki.