Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agafja_Karpovna

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz A komcsik amnéziája 2014.01.25 15:29:12
Na, Feleim, azért nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz lusztrációs törvény Magyarországon, mert a seggnyaló szekértolásra igény mindig van, a rendszerszolga komcsik meg ottsevótam memóriával bírnak. Ráadásul a szerencsétlen balfasz mintapéldánya azt is elhiszi,…..
Agafja_Karpovna 2014.01.26 18:42:42
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nállunk a medvék hirtelen haraguak, lám, hogy leharapta a Szása fejit is ugyi. Illen bűzös borzokkal meg egyáltalán nem kezdenek.
Agafja_Karpovna 2014.01.26 18:44:11
@MZ/x: "én tudásban hozzád képest atomfizikus vagyok"

Mittucc te, káposztás pirogocskám?
Agafja_Karpovna 2014.01.26 20:55:23
@ephart: Hát ezt a pópánk sem monhata volna szeben. Na tesék, elérzékenyültem. Goszpogyi pomiluj.
Ha az egyszeri orbánváltó szemével közelebbről szemléljük, akkor az újranyitott tárgyalással végre megtörténhet "a csoda", vagyis a sokfelé kétségtelenül óhajként megfogalmazott teljes összefogás is létrejöhet. Ha egy kicsit távolabbról akkor meg azt látjuk, újra…..
Agafja_Karpovna 2014.01.08 12:28:30
@bella _ciao: nono, kis hamis!
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Úgy látszik a ner megfáradt harcosai nehezen ébrednek a mézeskalács és házipálinka illatú mámorból, de szerencsére itt van nekünk a barlangi troll házmester, aki tartja a frontot és megnyilvánulásaival kiszínezi az év…..
Varánusz Hogyan tovább ellenzék? 2013.03.29 04:45:40
Olvasom és nézem az okfejtéseket arról, mit és hogyan kéne csinálnia az ellenzéknek. Mer'hogy mámma' még csak mámma' van, de ha holnap is csak mámma' lesz akkor baj lesz. Pedig a meccs javában zajlik, és valamiért azt érzem leragadunk a kirakat bámulásánál és elsétálunk kicsit…..
Agafja_Karpovna 2013.03.29 13:29:33
@CSENDES: " "Ezért fontos a rezsicsökkentés, mert szabadságot ad!T Tök jó! A rezsicsökkentés szabadságot ad. (már ugye annak, aki tudja fizetni a rezsijét, értsd: van még bekötött villany, gáz) "

Galambocskám, mink ittend, Szibirijába fával füttünk, az erdőn szeggyük a gajjat. A mécseset mög medvefaggyúbú készíttyük. Nekünk sönki nöm ad sömmit? Ez igasságtalanság! Cár atyuska bisztos nem tud rulla!
Agafja_Karpovna 2013.03.29 13:44:50
@rudenz ulrich: na, TGM is meggyütt. Drásztutyi, taváris!
Agafja_Karpovna 2013.03.29 17:03:29
@Frady Endre: "Árvíz előtt hó van.
Ki segít majd? No one."

Nagyigasság, galambocskám!!! Így megyen ez Szibirijába. :(
Szeretem mikor ilyen határozottak a fiúk. Nincs lacafaca pöcsvakarás, ha a cél ki van tűzve akkor azt gyorsan, hatékonyan és ellentmondást nem tűrve végig kell vinni. Orbán visszakézből szájon vágja  leinti az okvetetlenkedő adatőr hivatalnokot, mégis kinek képzeli ez…..
Jaj, már megint minket bántanak ezek az izék. Igen, most nem csak a tuggyukik hanem nagyjából a mindenkik, Brüsszeltől Berlinen keresztül Washingtonig. Mert félre van ám értve minden, mint egyszeri Szaniszló a ponyvakupolás szekértévében. A megmagyarázóember Szájer Józsefnek…..
Véreim! Aztamegbaszta kurvaélet! Hát nem megtámadtak minket? Mit megtámadtak, egyenesen beültek kapun belülre a jogállamterroristák, és a kiabálásuktól még az én kezemből is kihullott édes Finkelstein mester legutóbb itt hagyott szentírása. Pedig azt nekem már ékezet stabilan…..
Agafja_Karpovna 2013.03.10 23:51:01
@sírbateszezazegész: Ugyeugye, lelkecském, így van ez lyól!
Varánusz Orbán a csúcson 2013.03.09 02:55:55
Fénylő Csillagunk ragyogó tündöklése megkopni látszik, mint Bíró Ica poszter a Fidesz székház Deutsch Tamásról elnevezett recska feszültséglevezető kézimunkaszobája ajtajának belső oldalán. Higgy(!!) a gazdasági növekedés beindulásában - próbálták szuggerálni…..
Agafja_Karpovna 2013.03.09 20:20:00
@Kalmár Lajos: Lajos Lajosovics, lelkem galambocskám!
A te cárevicsed az a keménykötésű legény, aki a mútkor sok kisjányt meghágott?
Nékünk itten Szibériában pont ilyenekre van szükségünk, mert a mieink mán elvodkázták a libjigyójukat, vagy micsa.
Az a keskeny fejű kis legínke, aki a héten járt a mi kedves Nyikolájevicsünkné, nem kő. Nagyon kis kese. De az a Viktor Viktorovics, az igen! Küggyed ütet nékünk el, telybe-valyba fürdettyük, van, tudod, a Jenyisszej partyán az a feredőház, na abban. Kap sózott halat is, hogy meggyüjjön a kedve nékije. Várják mán a gyévuskák, meg a bárisnyák, hát siessék! Viktor Viktorovics, várjuk Szibirijában!
Agafja_Karpovna 2013.03.09 21:10:28
@vénkujon: Látod, lelkem, ez a baj! Nagyralátók vattok. Még a budit is székháznak nevezitek. Aszt csudálkosztok, ha Olga Olgejevna kinevet benneteket.
Agafja_Karpovna 2013.03.09 21:21:55
@Blogger Géza: Így, így, lelkecském. Az asszonyok helye, ugyi, nálunk Szibirijában is a konyha, nem illendő belészólni a férfijak beszélgetésibe. Hisz ők jobban tuggyák, hogy mikor ívik az izé. Az a hal. Tudod, amihö a kukacot köll gyütögetni. Annak az érdekös szemünek ajánlottam is, gyüjjék ide, annyi kukacot számolgathat, hogy csak győzze.
Fénylő Csillagunk és a szavazóautomata gépsor ismét kézivezérlésre kapcsolja az alkotmányozást. Mert a teringettét neki olyan nincs, hogy az erre tartott Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek mond valamit és nem kezdünk pótlapokat matricázni a gránit tömb - muhahahahahaha -…..
Agafja_Karpovna 2013.02.11 23:18:28
@fal_adja_a_masikat: Jól mondod, galambocskám! Úgy is van! Menjenek isten hírivel! A helyükre meg majd kűdünk oda prémvadászokat inét, a talygábu. Az az ikonosztázotok, az a hogyhíjják Viktorovics Viktor idegyühetne, szeméjessen kiválogatni, hogy ki lögyön esztán venger. Ollan, de ollan votkát itatunk vélle, hogy csak! Az a izé... pálinkácska... rénszarvas füle hozzája képest! Vizes pohárbul! Ha mögfájdúna a felye a vodkátull, akkó bédobgyuk az Irtis anyácskába, hadd kapálózzék, frissüjjék. Ha idejekorán kimászna, odaküggyük a Miskát, a falu medvéjét, nyomná vissza őtet a vízbe. Amigg csak kapálodzzik.
Remény és jövő háztól házig, interneten és telefonon, elegen leszünk és leváltjuk a rezsimet - ezt üzente az Együtt 2014 tegnap az évértékelőjén. Amit én a beszédek tartalmára nézve nem a 2012-es év értékelésének, sokkal inkább kampányrendezvénynek látok, ami…..
Agafja_Karpovna 2013.02.10 15:26:44
@Dr. jenőke (jenőke): Jevgenyuska, lelkecském, te utálod a hidegecskét? Nem tudod te, galambocska, mi a jó! Nem tanították meg néked az oskolában, hogy fagyban lángol a vér?
No nem baj! Sohasem késő! Lám, a te tiszteletre méltó országod vezetője, az a fess fiatalember már készülődik errefelé, a talygába. Alig várom már, hogy szeméjessen is találkozzak véle. Néked megsúgom, hogy remélem, az én fejemet is megsimogattya!
Agafja_Karpovna 2013.02.10 16:42:51
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ijeszgető itt münköt, galambocska. Peniglen sohase vót úgy, hogy ne lött légyen valahogy. Nem kő féni. Féjjen a rénszarvas a jegösmedvétű.
Agafja_Karpovna 2013.02.10 18:57:07
@rudenz ulrich: Itt mifelénk, a talygában úgy gondojják, hogy ha émönnek halásznyi, es egy halyóban eveznek, akkó eerakják a bicsakot.
Asztán, amikó mán a parton vagynak, akkó mán ki löhet híni egymást a hóra. Legfejjebb a következő halászatkó egy másik csónakba szállanak, nem ugyanabba.
Ez a pionyír képű gyerök nem úgy vótt, hogy a halászat keszdetekor eekérte az összes bicsakot, mer fétt, hogy valamék túú sokk votkát ivott, aszt leszúrná őtet?
Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott…..
Agafja_Karpovna 2013.02.04 13:22:59
@Nyúl Ámbátor: "olcsóbb lesz jövőre a heresó" - harasó, bátyuska, harasó!
Azok a diákok is, mit izélnek? Foggyanak egy puskát, oszt gyüjjenek medvíre vadászni. Csak tőtik ott a drága időt az eggyetemen. Nagy kőccség az, ollan non-izé-profit szervezettek nem is tuggyák kitermőni.
Agafja_Karpovna 2013.02.04 15:53:35
@Nyúl Ámbátor: Azok az eszes gyerekecskék eljuthatnak Moszkva anyácskába. Gyühetnének ide is, a talygába, hoszhatnának néköm ikonosztászot, a régi megrepedett a fagyban, tudod, amikó az Iljicsnek lefagyott a ... szóval, tudod, milye. Aza, amit a mókusok esznek. Többet nem mondok!
Agafja_Karpovna 2013.02.04 16:14:44
@bella _ciao: Vót eccő, hoty ety mókus nagyon elszomorodott vót, mer csak igen lassan bírt ugrándozni, és a lyányok mind eefutottak elüle. De nagyon eeszomorodott! Annyira, hogy egészen kifordutt magábul. Fordutt, fordutt, átalbucskászott a fejin, és lám! itt süjjeggyek el, ha nem igaz: nyullá váltoszott!
Sok illen dolog történik erefele, a talygába. Annyira, de annyira meg bírnak váátoszni.
Vót egy legin, példának okájírt, aki kűdöszte haza erőst az oroszokat a fődjirül. Annyira, hogy ikonosztászra föstötték ütet az országában. Aszt úgy mekhatotta, hogy ikonosztász lött belüle, hogy ecceribe mökszerette a zoroszokat.
Reméllem, éngöm is möglátogat eccő, nem is engedem vissza többet! Jó dóga lössz itt vélem!