Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silvercity m.

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SILVERCITY Kiszabadítsalak? 2013.10.21 20:39:37
Szabadulós játékok. Jó muri. Azért fizetsz, hogy bezárjanak egy szobába és a végén kiszabadítsd magad. Túl uncsi az élet, valamivel meg kell spékelni, nemde? Az a helyzet, hogy ez a játék valami elképesztően izgalmas egy valami. Mi négyen mentünk el így szórakozni, szülinapot…..
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
SILVERCITY Ó, te ló 2013.10.09 00:04:48
Ki ne szeretne lovagolni egy gyönyörű angol telivéren? Szépen kidolgozott izmok, csillogó sörény, fényes szőrzet, hatalmas, okos szemek. Csábító, igaz? Arról már ne is beszéljünk, hogy a sebesség, amit el lehet velük érni, szintén megér egy misét. Mármint asszem, mert hogy az…..
SILVERCITY Bringázzunk, emberek! 2013.04.27 22:17:49
Bringázni, egy őrült nagy élmény! Hirtelen egy csapat részesévé válsz, tartozol valahová. Olyan furán néznek rád a szembejövő bringások.. mintha ismernének téged. Jaj, de jó! Szevasz Tesó! Biciklizés közben csodálod a környék szépségét, meglátod azokat a részleteket…..
A Black Jack egy pofon egyszerű játék, amit kábé öt perc (na jó, hat) alatt megtanulhatsz. Persze átcsaphatsz kártyaszámoló zsenibe is, de az már kicsit bonyolultabb sztori lesz. Mindenesetre tudd, hogy a kaszinóból azért tilthatnak ki, amiért csak akarnak. Szívük joga. Például,…..