Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ficken, spritzen, randalieren!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyösi Márton az ülést levezető elnök élénk tiltakozása ellenére nagy hangon kijelentette a közelmúltban az országházban, hogy listázni kéne a zsidó képviselőket és kormánytagokat. (A félreértések elkerülése végett, Balczó parlamenti alelnök úr nem a listázás…..
Ficken, spritzen, randalieren! 2013.04.10 13:21:46
@Jeanne d'Arc: Ha a náciknak golyót szánsz, az egyenlőség elve úgy kívánja, hogy te is kapjál.
„A statisztikák szerint e nemzedék negyedének meg kellett volna halnia” – mondja Szergej Mirosnyicsenko orosz rendező a Kossuth Rádiónak adott rövid interjújában az utolsó szovjet nemzedékről, amelyről dokumentumfilmet forgatott. A felmérések szerint a drog- és az…..
A hajléktalanná vált pszichiátriai betegeket sokan "kinézik" az utcáról, és az egészségügyi ellátórendszer sem kér belőlük. Pedig többségük néhány évvel ezelőtt még az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet lakója volt. Annak az intézménynek, amelynek…..
A KARD Miből lesz a nyugdíj? 2013.02.03 15:05:51
Az elmúlt hetekben blogunkon több írást is közöltünk, amelyek részben vagy egészben a nyugdíjrendszerről, annak fenntarthatóságáról szóltak. A cikkek kapcsán a kommentekben kialakult vitát látván érdemes néhány dolgot közösen végiggondolni. Elöljáróban annyit: nem…..
Ficken, spritzen, randalieren! 2013.02.04 10:13:48
@MolnarErik: De belőlük egy nap dolgozó válik, a nyuggerből viszont már soha nem lesz aktív.
Kiszivárgott a frászt, ha nagyon akarnák a cégek, akkor senki nem láthatná reklámfilmjeiket a meccs előtt, pláne nem HD-ben a YouTube-on, de ők pont azt akarják, hogy minél többen lássák a portékát így "kiszivárogtatnak" és úgy tesznek, mint aki nem is tud róla, hogy a…..
Ficken, spritzen, randalieren! 2013.02.03 20:21:06