Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CinnaMon (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdő képeken az ifjú James Hetfield fergeteg ijedtségében és csuklyás álcában menekül egy montanai hippitáborból. Faágon leng, sziklán ugrik, csalitosban fut mezítláb, nyíllal máglyát gyújt. A pirotechnikai bemutatóra felneszez egy közeli kínai halászhajó legénysége és…..
Verekedéssel nyitunk, csuklya alatt rejtőző főhősünk, úgy rúgja szerte-széjjel a testőrséget, mint másnapos fodrászinas a tegnap összesepert hajkupacot. Egy vörösfejű Redman nevű maffiózó menekülne a tetőkön, de hiába, a férfifodrász vonalon maradva, Íjász megfenyegeti…..
Az elmúlt hónap folyamán sikeresen végére értem (egy-két kivétellel) a tavalyi alkotások sorának, így elérkezett az idő, hogy publikáljam, melyeket tartottam ezek közül a legjobbnak. Azt kell, hogy mondjam, hogy a 2011-es, pesszimista felhangoktól hemzsegő évértékelésem után…..
CinnaMon (törölt) 2013.02.03 19:51:37
Ruben Fleischer kapcsán komoly kétségek merültek fel, hogy a zseniális Zombieland és a felejthető 30 perc vagy annyi se után mit tud kihozni egy komolyabb hangvételű filmből. Ráadásul műve rengeteg viszontagságon esett át, a politikai hiperkorrektség jegyében elkövetett átírás…..
CinnaMon (törölt) 2013.02.03 19:49:26