Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chloe queen

1 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár Danny Ocean következő akciójának egyik lépése is lehetett volna az a szépen kidolgozott és kivitelezett csapda, amibe Norbertnek sikerült gyanútlanul belemásznia, és még csak nem is tudom szegény melyik ponton tudta volna megúszni azon kívül, hogy nem megy bele az…..
chloe queen 2014.10.02 15:32:30
@ptspts: fuss neki a posztnak még egyszer. Semmilyen posta nem volt a dologban, de még csak valódi futárszolgálat sem. A "vevő" küldött egy embert, aki kiadta magát UPS futárnak és lenyúlta a cuccot.

Az egyetlen megoldás valóban az, ha az eladó hívja a futárt. Egyébként én csak akkor rendelek és adok fel bármit is, ami fizetős, ha van utánvét. Sajna ez sem mindig garancia, de talán még mindig a választható legjobb megoldás, minthatni a kisebbik rossz.
Asus notebook, szerviz, Media Markt, ezek a szavak ismétlődnek mantraszerűen Ferenc írásában, aminek a hossza megtévesztő, mert kb. fele egy jó hosszú, szó szerinti idézet középtájt. A sztori anélkül is megállt volna, de a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fórumáról …..
chloe queen 2014.09.24 09:25:17
@amsz: nem nagyon vannak ott bekapcsolva ezek a kütyük... Én legutóbb telefont nézegettem, igaz bestbyte-ban de egyik sem volt bekapcsolva, vagy talán 1-2.
chloe queen 2014.09.24 09:41:41
@AtiSnatch: képzeld meg van, csak mivel a posztoló írta hogy ő ezentúl messzire elkerüli az Asust ezért merészeltem saját tapasztalatot is megosztani. De sűrű elnézésedet kérem ha ezzel problémát okoztam a kis életedben. ;)
chloe queen 2014.09.24 09:53:26
@AtiSnatch: na akkor tisztázzuk mert úgy látom böki a csőröd a nevem és tippem is van miért, de lendülj túl rajta, nőj fel!
A másik itt nem csak szervizes posztok vannak, ugyan úgy van az hogy bunkó sz ügyfélszolgálatos, az eladó, hibás a cipő stb.stb. Szóval érted ugye hogy nem csak arról kéne szólnia a homáron megjelenő posztoknak, hogy a szerviz nem reagál, lerobbant, nem csinál vele semmit. Eddig meg van? Ehhez képest, szinte naponta akad olyan poszt, de hetente 3-4 biztosan, hogy a szerviz nem csinál semmit a cuccal, összetöri, elhagy belőle valamit stb. Csak elmúlt napokból kiemelve, ott az előző poszt, amiben a Sony telefont valami lepukkant szar cég szervizelte, aztán ott volt a légpárnás párna, ahol a szerviz 3 hétig rá sem nézett a megküldött cuccra és akkor a telefon akuval együtt vagy külön van-e dologról már ne is beszéljünk igaz ot tnem csak a szerviz volt a ludas... Így már érted? Vagy jobban tagoljam neked?
Nálunk is felbukkant a sarkon a csodagép, amivel végre a megállóban lehet jegyet vásárolni, nem kell elzarándokolni a metróig vagy a korúti újságosig (ja, az már meg is szűnt). Azt nem néztem ki belőle, hogy bérletet is ad (tudom, rá van írva), az áfás számlát meg pláne,…..
Zavarbaejtő őszinteséggel megírt vallomással indul a levél, ami inkább randiblogra készült irománynak tűnik, mint Homár-esetnek, de aztán a vízparti hangulatba belerondít a rideg valóság. Ami akkor is tök gáz, ha levonom belőle, hogy levélírónk valószínűleg elég…..
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
Még szinte meleg volt Szent István kenyere, amikor olvasónk csomagja a messzi Kínából, mindössze 2 nap utazás után Magyarországra ért. Azóta a magyar hivatali útvesztőben bolyongva keresi egymást csomag és gazdája. Kedves olvasó, ne csüggedj, minden nap új…..
Néni és bácsi a történet szenvedő alanyai, akik megváltóként tekintettek a bekrepált autóhoz kihívott autóklubos helyszíni hibaelhárítóra, aki némi panaszkodás meg nemakaródzás után egyáltalán nem hibaelhárított, hanem szépen lelépett. Angyal szerintem rég okozott…..
chloe queen 2014.09.05 11:47:20
@atörökk: nem is tudom, mikor már egy izzó cseréhez le kell bontani a fél autót?

@anarch: az állásból nem tudtak kiállni mert a kocsi megadta magát.
chloe queen 2014.09.05 14:24:36
@atörökk: akkor meg nem értem, hogy mit vártak poszterék? Jó, oké nem volt éppen kedves a szerelő, de ha ez a szitu fogadott volna lehet én is kitértem volna a hitemből, hogy komolyan gondolják, hogy ebbe itt és most leheljen életet mikor még a kocsihoz sem fér hozzá? Egyből azt kellett volna mondani, hogy akkor autómentő és szerviz. És azért hallgatnám meg a másik felet is, mert ha éppen mennem kell és az autómentőre is már 45 perce várok és akkor még közli is, hogy ezzel így nem fog tudni mit kezdni, bennem is felmenne a pumpa és el tudom képzelni, hogy a posztolóék sem éppen a kedves idő házaspárt játszották. De ez már ilyen fikció.
  Már megint mobilparkolás, azúttal a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. számára küldve, elindítva, leállítva éééééés megbüntetve. Z. mérge érthető, de azért kicsit vombatkodik is a NemzMobFizzel. Nyilván ellenőrzik a parkolójegyeket büntetés előtt, csak most valami hiba…..
chloe queen 2014.09.04 11:10:37
@Dezsike: @Kitalátor (másként) gondolkodó: nem kell bemenni, e-mailen is meg lehet nekik küldeni az azonosító számot és az alapján törlik. De egyébként ez rajta van azon a hosszú papíron, ami a mikulás csomagban van.
chloe queen 2014.09.04 12:10:00
@Virgo2014: és? Akkor ott van 22-23-24 a panasz tételre, de egyébként én 5 napra emlékszem. Én csak azt írtam, hogy nem kell bemenni, hanem jó az e-mail is.
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
chloe queen 2014.09.03 10:49:01
@Mekk Meister: az hogy ezt marhára nem így kellett volna megfogalmaznia. Esetleg úgy, de ugye én nem vagyok tankönyve szerkesztő és pártfüggő sem, szóval lehet ez nem lesz annyira magasröptű, mint honatyáink seggét nyalóké, de példának nem rossz azt hiszem:
"A mai világban jóval több információ árad felénk az internetnek és a műholdas, külföldi adásoknak köszönhetően, így fontos, hogy ezeket szűrjük és adott esetben több, egymástól független helyről is megbizonyodjunk azok hitelességéről, valóság tartalmáról, mert vannak, akik az internet biztosított névtelenségbe burkolózva próbálják félrevezetni az olvasókat. Fontos továbbá megállapítani, hogy az egyes információk objektívek vagy szubjektívek."
Nem, nem Spar-tejfölt! Hanem a e-matricát. (És nem is én, hanem gborz, de ez részletkérdés.) Pedig milyen jól indul minden. Levélírónk még remekül tolerálja a kényelmi díj kifejezést is, pedig bennem már attól kicsit mindig meghal valami a józan észből és a reményből, de…..
chloe queen 2014.09.02 10:26:56
@Fée verte: elvileg ha bíróság már kimondta, hogy meg kell fizetni X összeget neked, akkor nem kell polgári perre menned, vagyis nem első körben, javaslom a fizetési meghagyást. Persze az is pénz neked, de ennek költségét is majd behajtják rajta.
chloe queen 2014.09.02 11:31:52
@amsz: nincs igazad. A rendszer kiírta, hogy 2.975,- Ft-ot kell fizetni a szolgáltatásért az poszt írója, teljesen jogosan feltételezte, hogy a rendszer azt mondja, hogy öcsém ez a matrica 2.975,- Ft lesz, akkor 2.975,- Ft kell fizetnie, ezért töltött fel 3.000,- Ft-ot! Ha a rendszer azt írja ki, hogy matrica 2.975,- Ft, kényelmi szolgáltatás 50,- Ft, fizetendő összesen 3.025,- Ft, akkor értelemszerűen a poszt írója 3.025,- Ft tölt fel.
Zol nagyon rendesen, Homárolvasó-barát módon egy rövid és egy hosszú verzióban is megírta a Samsung világában zajló történetét. A hosszú tényleg hosszú lett, de azt javaslom olvasásra inkább, mert a részletek és a tanulságok szokás szerint ott rejtőznek, és tök magyarul…..
chloe queen 2014.08.29 23:14:08
@batgirl: vérbeli troll, személyeskedés nélkül már nem is megy. ;) köszönöm, minden nap jót szexelek, javaslom neked is. Ha pedig valamihez valóban nincs mit hozzáfűznöd akkor ne tedd és máris megoldva az offolás egy része. ;)
chloe queen 2014.08.29 23:20:57
@dr. phil. Sün‼ ツ: had mondjam el hogy az állandó kommentelők trollozását nem én kezdtem, de köszi, tudom mit jelent a troll. :)
chloe queen 2014.08.29 23:23:07
@dr. phil. Sün‼ ツ: de egyébként wikipédia:

"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét."

A témához nem tartozó üzenetek küldését itt eléggé sokan kimerítik. Szóval végülis nevezhetők trollnak.
Nekem a McDonalds eddig a biztos pontok egyike volt az univerzumban. A helyeket jelentette, ahol tök mindegy, hogy melyikbe térek be, ugyanaz a kicsit praktikus, kicsit hervasztó dizájn, kiszámítható kínálat, sajátos kecsap-uborka kombó és viszonylag tiszta vécé fogad, mint itt a…..
Sándor és családja Opatijában próbált nyaralni a Szállás.hu-n keresztül talál szuper apartmanban. A kicsit fellengzős nevű Apartments Chestnut Castle Opatija helyett azonban egy nem ott, nem úgy, nem akkora, nem olyan és egyáltalán típusú szállásba sikerült belefutniuk. Az…..
chloe queen 2014.08.28 12:29:47
@ColT: oké, én azt értem, de ha valóban olyan vacak volt a helyzet, minthogy a 2 gyerek a konyhában aludt vagy mi, akkor én tuti nem fizetem ki a másik felét is a szállásnak, hanem max ha át is veszem az apartmant közlöm, hogy ez kb fel annyit ér, mint amennyit a másik szóval elégedjen meg a cuccal vagy nem tudom. De egy ilyen szállás (mint ami a hirdetésben van) helyett egy olyat mint amit a posztoló leírt ugyan azért az árért én nem vettem volna ki... Persze a semminél ez is jobb csak az ára nem mindegy azt hiszem.

@Aureliano Buendía: ha ennyiért egy ilyen szállást kapok én is adok nekik 9 csillagot. :D
chloe queen 2014.08.28 12:33:41
@Aureliano Buendía: valaki mégis kap, ha van 9 csillag, vagy bér szavazók? de tegyük fel, hogy megkapod, akkor adsz neki 9 csillagot nem? :D
chloe queen 2014.08.28 12:52:56
@Aureliano Buendía: de ha azt nézed, hogy olyan hogy tökéletes nincsen, akkor annak adsz alapból 9 csillagot, aki a vártat vagy a vártnál jobbat hozta nem? Ilyen szempontból viszont, ha a szállás valóban olyan, mint a képeken és valóban van minden akkor megadod a 9 csillagot nem?

Egyébként az eléggé régóta ismert hogy a szallas.hu-ra nem lehet számítani, ha gebasz van a hellyel. Legalábbis úgy rémlik, hogy nem ez az első szállás-os panasz.
A Cinken már volt Viktor sportkártyás esete, de mi némi kiegészítéssel kaptuk meg, úgyhogy jelenlegi és jövőbeni kártyatulajdonosok itt is figyelem, a sport mellett nem árt olvasni is! (A Sportkártya egyébként egy elég király cucc. Tulajdonképpen egy naponta egyszer…..
chloe queen 2014.08.27 14:09:07
@Aureliano Buendía: unatkozol-e? amúgy nincs szükségem diétára pont eléggé kövér vagyok :D

Egyébként Hilda most kitett magáért, ez egy eléggé szimpatikus poszt. Nekem sem jutna eszembe kártyát visszaküldeni. Még a K&H sem jelentkezett a visa kártyáért, amihez lassan 1 éve bankszámla sincsen. Ott mennyi lesz majd a kötbérem? :D
chloe queen 2014.08.27 14:14:31
@batgirl: azt hiszem, de javíts ki a tévedek, hogy az kártya használati díj, értsd. kb kölcsönzöd a kártyát.
Settenkedőbe nem sok szolidaritás szorult, legalább is levelében egy fél mondat erejéig sem képes együttérezni a szerencsétlen alkalmazottakkal, akik sztrájkkal próbálják kikényszeríteni a fizetésüket, csak az elmaradt péksütije miatt nyivákol. Ezt persze tök jogosan…..
chloe queen 2014.08.27 12:32:36
chloe queen 2014.08.27 13:33:48
@Aureliano Buendía: azért hogy ennyiből is ki tudsz ilyet hozni :)
chloe queen 2014.08.27 13:58:46
@Aureliano Buendía: most már soha többet nem eszem semmilyen török cuccot (ami kb 1 hetet jelent) :D
Volt a Canonnnak egy pénzvisszatérítéses akciója idén nyáron, aminek hatására Zolinak lett egy Canon nyomtatója. A nyomtatóval minden oké, a promó szerint neki visszajáró 10000 hufból viszont csak 7966 lett, mire megkapta. A hogyan, nem egy nagy rejtély, és tulajdonképpen…..
chloe queen 2014.08.26 14:11:51
@Darth Revan: olvass tovább :) " de mivel külföldi bankszámla még az is lehet, hogy ők ingyen utalnak. :)"
chloe queen 2014.08.26 14:20:18
@Darth Revan: valahol elveszett az üzenet. Szóval olvasd tovább a hszemet.

"de mivel külföldi bankszámla még az is lehet, hogy ők ingyen utalnak. :)"
Újabb hét, újabb levél egy Splitből hazafelé tartó utastól. Lassan vége a nyárnak, gondolom ez majd megoldja a problémát, amit a két vasúttársaságnak nem sikerült. Kedves Homár! Múlt hét kedden (aug.12.) olvastam a Budapest és Split közti vonatúton történtekről…..
chloe queen 2014.08.26 10:09:09
@Dr. Kix: nézted mostanában a takarmány árát?
chloe queen 2014.08.26 12:36:11
@Homár Hilda: a BKK szokott válaszolni a BKV-figyelős posztokra, mert állítólag olvassák. Tudom hogy ez nem szolgáltató specifikus blog, de talán néha egy kicsit komolyabb hangnemet is meg lehetne ütni és szórni a leveleket, hogy ami pl csak a fogyasztó hülyesége az ne kerüljön ki, mert a kommentrollok ugyan szétekézik a posztolót, meg a klubb délutánok miatt lazán megvan 2-300 hozzászólás is egy délután posztnál, de ha komolyabbat akarsz és azt, hogy agy MÁV is komolyan vegyen, legalább annyira mint a Blikket (muhahah hogy azt valaki komolyan veszi), akkor nem kéne mindenféle gagyi levelet (lásd Zöld-hétfő) kitenni. De ez ilyen személyes vélemény.
Én nem hallottam eddig a Zöld hétfő mozgalomról vagy miről, de jól hangzik. Kivéve persze, ha csőbehúzós boltok bosszantják a népet és rohasztják az amúgy király rendszert és hitelét. Mint az eleve büntető nevű Elemimózsia, ami egyébként tök…..
chloe queen 2014.08.25 15:55:00
@gyorossyerno: valahogy így vagyok vele én is...
chloe queen 2014.08.25 15:58:12
@z750: és ráadásul nincs benne semmi! Se cukor, se laktóz se glutén... Felháborító!
Egyébként ilyenkor azon agyalok, mármint azon kívül, hogy milyen bizarr a kinézete a cuccnak, hogy mi tartja össze? o.O
A kép egy elvileg üzlet SZKI oldaláról van, ide járok most én is esti tagozatra. Mikor tavaly elkezdtem még ingyenesnek hirdették magukat, aztán a kormány pénzelvonására hivatkozva fizetőssé tették, havi 8.000,- Ft +vizsgadíj. Ha ez még semmi, tavaly év végén (május) fenyegető…..
Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik. Kedves Homár. A mai napon történt a számomra igen érdekes eset. Vidéki megyeszékhelyen parkoltam a…..
Finci fura sztorija a vízóraleolvasóról, aki rendszeresen késő este olvas le az egyedül élő nőnél. Aztán nem jelent le semmit. Évekig. Tetemes tartozás is lesz belőle. Én nem tudom, ki hogy van vele, de nekem erről nem egy sokáig dolgozó díjbeszedő jutott eszembe, hanem egy…..
Egy kiábrándult kólaivó keserű levele, aki hiába szokott át pár éve a Cocáról a Pepsire, most csinálhatja vissza az egészet. Mert a marketingesek mindegy, hogy az egyszeri embernek jut-e világítós labda vagy nem. Nagy betűvel írni a garantáltat, majd kisbetűs részben rögtön…..
"Július 1-től az a mobilparkoló autós, aki a 810-es számon kívánja elindítani parkolását, sms-t kap, amelyben értesül róla, hogy ezen a számon mobilparkolási szolgáltatás nem elérhető" - írta június 25-ei, a vadiúj Nemzeti Mobilfizetési Rendszert…..
chloe queen 2014.08.19 15:03:20
@Manyecska: szerintem ez így nem igaz, ha befizeted az azt jelenti hogy elismered a bírságot, szerintem. Egyébként szemét módon ilyen esetekre direk beleírják a büntetésbe, hogy a reklamáció nem hosszabbítja meg a határidőket.
chloe queen 2014.08.19 15:09:57
@Manyecska: azért szerintem a végrehajtás előtt mindenképpen megy a fizetési meghagyás, annak meg ellent kell mondani (pár ezer forint) és akkor majd a bíróság dönt. Bár van rizikó mert azért rossz szám, de mégis jött visszaigazolás... Fene tudja... De most csak ilyen szalagcímet olvasva van valami izé hogy a parkolótársaság nem az önkormányazt engedheti el a bírságot. na mindjárt megolvasom.
chloe queen 2014.08.19 15:29:10
@Manyecska: olyan nincs. Mármint van, a postán 4 fajta felkiáltással küldenek vissza tértis levelet: címzett ismeretlen, címzés elégtelen, címzett elköltözött, címzett értesítés ellenére nem kereste. Az első három esetben a feladó kötelessége kideríteni, hogy hol is van a címzett (tapasztalat, bíróság kötelezte a TH-t hogy derítse ki, hogy hol lakik az adós) és csak az utolsó esetben él a kézbesítési vélelem. Persze nem mondom, hogy nem lehetséges éppen ezzel trükközni, de azért ehhez a postán is kell minimum 2 ismerős. :)