Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vígpoleon

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A három éve rakosgatott puzzle kezd összeállni. Az agrárminiszter szerint „a következő lépés egy nagy magyar kereskedőlánc »felizmosítása«, feltőkésítése” lenne. Elismerte, hogy „ehhez még nem vagyunk elég erősek, azonban néhány éven belül el kell érni, hogy akár a…..
Vígpoleon 2013.05.25 07:28:23
@gomorra: Nem tudta megállni :) de jó poszt, találtam megérte a kitéröt
Olyan, mintha a magyar állam nem is akarna sikeres Magyarországot. Miközben a kétharmad erőfeszítése és szócséplése nagyobb részt a látványosan sikertelen gazdasági szabadságharcra irányul, semmilyen értelmes stratégia nem látszik az illúzióvesztés és az általános…..
Elég unortodox módon, a kommentek alapján hadd bocsássam ezt utólag a szöveg elé: A kartársak nem értik a posztot (ez az én hibám is), nem értik, hogy Magyarországot a kitörési pontjainak gyilkolása miért teszi összevethetővé egy olyan hellyel, ahol nem gyilkolják azokat, hogy…..
A barátaim körében biztos vagyok abban, hogy a december huszonnegyedikétől villódzó, sudár fenyőfa nem a "Jézuska" keze által szakít a házzal, lakással. Azonban itt, ha a kedves kis örökzöldnek nyoma vészen, a Jézuska nyomát kell bottal ütni, és se nem Édesapám, se nem…..