Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foot Licker

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy domina blogja feladatocska 2013.02.25 19:39:27
Ha már nagyon unod a térdelést kedves, akkor adok másik élvezetet neked. Azt kérem tőled, hogy egy harisnyát, ami lehet használt vacak, vagy teljesen új is, használd bilincsként. Olyan jól működik, és nem okoz semmilyen sérülést. Csak, hogy egyszerű legyen, alváshoz, ágyban…..
Egy domina blogja MacGyver 2013.02.05 11:28:30
Az alábbi bejegyzésnek ismét semmi köze nincs a BDSM-hez, de büszkélkedni akarok!Volt egy lámpám, amit nagyon szerettem, de egy kiállításról hazafelé jövet problémája akadt. Aktuális hímet kértem, hogy nézze meg nekem, erre ő közölte, hogy ehhez…..
Nos kutyuskáim, könyörögjetek a következő bejegyzésért, mert addig itt nem lesz semmi, amíg azt nem látom, hogy a talpamat nyaldosva esedeztek a gondolataimért!..
Foot Licker 2013.02.03 16:26:39
Tisztelt Úrnő!

Csodálattal olvasom mindig a blogbejegyzéseit, s izgatottan várom a történeteit, gondolatait! Kérem, ne fosszon meg engem/minket a folytatástól!

Nem mentegetni akarom magam, amiért nem ragáltam felhívására a térdeléssel kapcsolatban, ám azt gomdoltam, hogy csak tréfál. Hiszen néhány nappal korábban jelezte, hogy még PIXIE-profilját is megváltoztatta. Azaz -- röviden szólva -- utolárte a celebek sorsa :) : meghalni sem ér rá, nem keres senkit, nem tervez semmit, ne is írjon Önre senki... :)

A Pixie-n egyszer még tavaly megígértem, hogy szilveszterre 38 percig jutok a térdepléssel. Nos, ennél többre jutottam, hogy kerek legyen: napi 3/4 órát térdelek kemény parkettán, egyenes derékkal, meztelenül, Önre gondolva...

Természetesen én sem tudom ezt minden egyes nap maradéktalanul megvalósítani, mert az én életem is meglehetősen zaklatott, pörgős, nyüzsgő, feszített. Ezért azt a "kompromisszumot" találtam ki, hogy ahány perccel kevesebbet tudok térdelni valamelyik nap a 3/4 óránál, azt vagy másnap, vagy -- legkésőbb -- hétvégén egyben "bepótolom".

Így aztán előfordul, hogy vannak rövidebb 15-20 perces térdelős napjaim is, ha nagy a rohanás (ilyenkor azt találtam ki, hogy legalább a reggeli fogmosás, borotválkozás alatt térdelek), ugyanakkor viszont előfordul, hogy hétvégén másfél órát kell "bepótolnom", sőt volt már egyszer 2 óra 7 perces térdelésem is. Bevallom, az utolsó félórában már csaknem kicsordultak a könnyeim a fájdalomtól. Az segített túl a végtelen hosszú, nehéz perceken, hogy magam elé képzeltem Önt... Ahogyan karosszékben ülve egy italt kortyol, elégedetten nézi a szenvedő arcomat, cipője orrával, játékosan megrugdossa térdelés közben szétterpesztett combjaim közt a kíntól már lankadtan lógó, védtelen hímvesszőmet. Kedvesen letöröl egy verejtékcseppet a homlokomnról..., de persze nevetve hagy tovább szenvedni. Mert ami jár Önnek, az jár!

Szóval, jelentem, itt tartok: napi átklagban 45 perc térdelés Önért. Heti 5 és negyed óra. Egy óra híján havonta 1 teljes nap... Évente 11 és fél teljes, végigtérdelt nap. Szeretettel és alázattal teszem a Lába elé akkor is, ha jól tudom: semmit nem tud vele kezdeni a távolból...

Hódolattal, imádattal csókolom a Lábát!