Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsaanett.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: A történet folytatódik, hiszen James Wan üdvözletét küldte a világnak, méghozzá Aquaman társaságában! Ezt ITT láthatjátok. A mai napon több hír is felütötte a fejét a neten a DC-vel és a Warnerrel kapcsolatban, amire a legtöbb híroldal természetesen rögtön rá is ugrottm ilyen pl. a magyar…..
Zsaanett. 2016.05.02 14:59:15
Megeszlek titeket reggelire. Kezdjük ott, hogy nem a DCEU lényegessége és tartalma volt a cikk középpontjában. Ettől eltekintve meg WTF a hozzászólás, hiszen lekorlátozzátok ezt filmekre, értem én, hogy itt épp a filmek vannak az étlapon. (De most már ti is rajta vagytok.) Ettől még nem vagy ebből áll DCEU. Én nem lehetek elfogult, olyan hibrid teremtményként létezem a nagy világban, hogy én nem tudok választani a DC és Marvel között. Szóval előre kösz, ezt nálam nem lehet bejátszani, ha szeretnétek csipkelődni. Mellesleg képregényekről többnyire azt sem tudom, hogy mi fán teremtek, ez nem újdonság a nagyrajongók közében, mert manapság menő csak úgy megnézni egy szuperhőst és tudni a rendes nevét, akkor már fanok vagyunk. Na de, én megnézek egy filmet és el tudom dönteni, hogy tetszik vagy sem. Leszarom ki rendezte, kivel, milyen univerzumba tartozik, hogy hol vették fel, amég nézem. Én is egy kritikus vagyok, nekem is van véleményem, ettől még más szavára nem adok. Lehúznak a kritikusok valami, akkor már meg se nézem?! De azért habzószájjal szarozom?! Akkor apám add el menjél élőben saskabarét nézni, aztán kiabáld bele a nagyvilágba, hogy szar volt, akkor mikor már tudod is miről hadoválsz. Objektíven nézve én jónak tartom a DC filmeket, sorozatokat is, egyetemben a marvel filmekkel is. Láttam az Acélembert, és egy-két jelenetet szörnyülködve néztem, de az alap koncepció elfogadható volt, egy jó érdekes kezdet volt. Ebből kifolyólag szimplán egyik film sem szar, nézhetjük mindig a többséget, meg le is szarhatnánk a többséget, meg a töbség véleményét, mivel nagyobb a hangjuk. De állhatunk a saját lábunkon is, én nézem, én számítok. Szeretem a DC ezen stílusát, a komor hangulatot és az esztétikusabb hősi világot, fel tudom fogni, meg tudom emészteni. Ezzel szemben odavagyok a Marvel féle lazaságét és a viccesebb karakterekért, akikben mégis van szintén mély érzelem, adott szituációkban. Egy szó mint száz, ha szar a DC akkor hord el magad egy DC blogról és csorgasd egy marvel-esen a nyálad. De van jobb ötletem is, megy éppen a Polgárháború a moziban, csattogjál el azt nézzed azt. De várhatsz 2 hetet a premier után, elolvasva majd a kritikákat, már meg sem kell ügye nézned azt sem, mert rájössz, hogy igazából szar, mert minden szar objektíven nézve és már lesz is saját véleményed.. Ja nem.
Zsaanett. 2016.05.03 22:54:34
Le van szarva mi univerzum és mi nem.. Ki az istennyilát érdekli rajtad kívül ez, biztos hatalmas dilemma, remélem azért tudsz aludni anélkül is, hogy belevernénk a fejedbe azt, amit nem értesz meg, mondjuk kalapáccsal. Egyébként a Ctrl-ed nem kopott le ennyi másolástól? Engem ez érdekel jelenleg, pont annyi köze van a cikkhez, mint a kérdéseidnek és kommentjeidnek. Te személyeskedsz ezzel az egyetlen megmagyarázhatatlan baromság hajkurászással, 2 film + X készülő film univerzum, ez van ezt kell szeretni. Épül. Van. Pont. Létezik. Bebaszna, ha naponta kijönne egy DC film, hogy beérje a Marvelt, komolyan írj még egy kommentet, mert nagyfiú vagy, tiéd az utolsó szó, de abban legyen már valami más ezen a hülyeségen kívül is, vagy illedelmesen köszönj el. Ezen felül csak pár dolog.. Leértékelt: Barry Allen a világ leggyorsabb embere, csak épp sokmindenki gyorsabb nála. Add kettő, lehet, hogy az Arrow sikeres, de lazábban elmegy egy argentin telenovellának, mint egy szuperhős sorozatnak. Csak hogy én is másoljak: "Megértem mi a bajod, megértem mire célzol, és igen egyelőre két film van a DCEU-ban, aztán lesz három, négy öt, hat, szóval nem áll meg az élet. Éppen ezt jelenti az EU, kibővített univerzum."
És végül, nem tudsz változtatni azon, hogy ezt a sorozat-film egyeztethetetlenségi mizériát a készítők másképp gondolják, mint te. Akkor miről is társalgunk? Jelenleg a véleményeden sem tudsz változtatni, sem a milyénken, akkor mért jársz még a kútra, el akarsz törni?!
Egyre többen pártolnak el manapság az Arrow (Zöld Íjász) sorozattól, pedig egy dolgot nem szabad elfelejteni, ha nincs akkor nem tartanánk ott ahol most. Vagyis többek között nem lenne Flash. A Villám sorozat kellett ahhoz, hogy a WB és a DC ráismerjen arra, hogy jobb…..
Idei utolsó húsvéti inspirációm következik, egyben ez az én személyes kedvencem is. A színeit tekintve talán kicsit túl olasz, túl latin, de mégis imádom. Nézzük akkor, hogyan készítsünk tojástartóból egy óriási kakast.  ..
Zsaanett. 2013.06.19 10:10:50