Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anorex76

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
anorex76 2013.02.03 16:51:38
@RespectBoy: Nem tudom, hogy a cinizmust és iróniát kivel-mivel kapcsolatban írtad, de ha rám céloztál, akkor el kell mondjam, hogy nem ilyen szándékok vezéreltek. Sajnos én is elkövettem azt a hibát, hogy kinyilvánítottam egy keveset a saját véleményemből, és ebben az esetben nem mentség számomra, hogy ezt az egész cirkuszt és gyűlölködést mások kezdték el szítani, csupán mélyen bántja az igazságérzetemet, hogy ismertem, ismerem ebben az ominózus októberi vitában részt vevő feleket, és bizony vannak itt valótlanságok, melyeket olyan emberek próbálnak tényként leközölni, akik egészen múlt hét vasárnapig Barna Róbertről talán életükben sem hallottak addig.
Na de itt a személyes érzelmeknek nincs helye természetesen, de néha nehéz ezektől elvonatkoztatni. Nekem is van igazságérzetem, és fáj, ha olyan embereket próbálnak befeketíteni, akiket inkább csak köszönet és elismerős illet, ha testépítésről van szó.
anorex76 2013.02.03 18:16:15
@RespectBoy: Az emberek sajnos szeretik a cirkuszt és a tragikus híreket, ezt pedig bizonyos a hasonló témákat rendkívül ügyesen kihasználó emberek felismerik, és előnyöket kovácsolnak belőle. Ha sima megoldhatatlannak tűnő lelki problémák miatt lesz Barna Robi öngyilkos (ami talán nem is áll messze a valóságtól), akkor az egész történetnek közel sincs akkora hírértéke, mint ha meg lehet téveszteni az embereket azzal, hogy esetleg valaki más felelős a haláláért, aki a tetteivel kettétört egy sportkarriert. Ennek az embernek éppúgy kijárna az ártatlanság vélelme, mint ahogy Barna Robi emlékét sem kellene nyilvánosan gyalázni, pláne ha életében nem tették ezt meg hasonló fórumokon.
Sajnos ezzel az ügy még nem ért véget, mert a sima, átlag Tv-t néző vagy újságot olvasó ember bizony harap az ilyen témákra, és az az érzésem, hogy meg fogják még ezt egy páran lovagolni.
anorex76 2013.02.03 15:45:33
@csucsu23:
Mégis azt sugallod, és egy olyan sztereotípiát próbálsz gyártani, hogy ebben a sportban a testépítők a koksz által negatívan befolyásolva egymást vagy másokat bántalmaznak dühödt indulatainkban.
Sem Te sem én nem láttuk azt a bizonyos orvosszakértői véleményt, de nem is feladatunk látni, mert biztos vagyok benne, hogy már az arra illetékes személyek kezében vannak, akik döntési jogkörrel rendelkeznek ebben az ügyben.
Én nem feltételezek semmit, sem a hozzátartozókról, sem az állítólagos elkövetőről és ne feledd hogy van a jogban egy olyan fogalom, hogy az ártatlanság vélelme. Amely alapján senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg. És pont, tehát várjuk már meg ezt a határozatot, és arra kérek mindenkit, hogy addig inkább ne gyártson teóriákat...