Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csucsu23

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
csucsu23 2013.02.03 14:11:04
@RespectBoy: Ezeknek mindenki hülye,idióta aki nem testépítő, valamint nem ért velük egyet!:-DD Kár is ilyenekkel vitatkozni... el vannak szállva maguktól rendesen!! Más ember véleménye szar, csak az szent, amit ők gondolnak!:-DD
csucsu23 2013.02.03 16:00:59
Egy tönkre rúgott élet…

Két „jól irányzott” combrúgással tönkretették egy életét. Sajnos, szokványos dolog. De az már korántsem mindennapi, hogy egy magát sportembernek tartó személy okoz szándékosan ilyen sérüléseket egy valódi sportembernek. A magyar testépítők között egyre nő az értetlen felháborodás, mert a felháborító cselekmény elkövetője és elszenvedője is egy-egy ismert magyar testépítő.

A sértett fél, Barna Róbert több mint 20 évig foglalkozott hivatásszerűen és meglehetősen sikeresen testépítéssel. Most kórházban, kettős fekvőgipszben lábadozik. nagy valószínűséggel soha sem lesz ép egyik lába sem…

Mi történt? Elmondása szerint egy pesterzsébeti konditeremben dolgozott helyettes vezetőként, ám egy idő után a tulajdonossal való viták miatt váltott. Saját céget alapított és sikeres speed fittness részlegeket működtetett különböző konditermekben, így a volt munkahelyén is. Ugyanitt edz és dolgozik az eset negatív főszereplője B. Gergő is, aki szintén neves testépítő, rendszeresen és sikeresen versenyzik nemzetközi szinten is.

B. Gergő valamiért rendszeresen kötekedett Barna Róberttel, többi között a facebookon be-beszólogatott. Két héttel ezelőtt kedden azonban nem csak a facebookon találkoztak, hanem személyesen is összefutottak a már említett erzsébeti konditeremben. Itt Barna Róbert próbálta kulturáltan megbeszélni a dolgot és szóban elintézni az ügyet. B. Gergő válaszul nyakon csapta őt, mire Barna Róbert a laptoptáskával próbált védekezni. Erre B. Gergő teljes erőből combon rúgta a gyakorlatilag védtelen embert, akinek azonnal leszakadt a rúgástól a combizma. De ezzel még nem volt vége, a térdre eső ember másik combjára is rárúgott a magáról megfeledkezett B. Gergő – mondta el a sokkoló esetet a sértett.

A súlyos sérülések miatt azonnal mentőt hívtak hozzá, mindkét combját azonnal műteni kellett, mert leszakadtak mindkét térdéről a combizmai. A gyors orvosi beavatkozás ellenére valószínűleg örökre maradandó károsodást szenvedett, a térdét nem fogja tudni 90 foknál jobban behajlítani.

Az esettel kapcsolatban rámutatnak, hogy B. Gergőnek sokak szerint nem csak testépítői, hanem küzdősportos múltja is van. Ráadásul, mint profi testépítő, pontosan tudja, hogy a testépítők izomzata nem harca és ütések elhárítására van képezve, így azzal is tisztában volt, hogy a combrúgás következménye a combizom leszakadása lesz. Ennek ellenére sporttársának szándékosan lerúgtak mindkét combját.

Barna Róbert az eset után azonnal följelentés tett. A facepress értesülései szerint a tettes azzal próbál védekezni, hogy a sértett támadt rá, ő csak védekezett. Ám ezt az orvosok és az eset körülményei is egyértelműen cáfolják.

Barna Róbertet az eset teljesen tönkretette. Jelenleg is mindkét lába fekvőgipszben van. A gipszelés után legalább fél éves rehabilitáció vár majd rá, hogy egyáltalán járni tudjon. Testépítői karrierjének egészen biztosan vége van, és a speed fittness vállalkozása is veszélybe került, hiszen a maradandó károsodás miatt edzéseket sem tud majd tartani.

Két rúgás, egy tönkretett élet…

Bemásolnám a másik oldalt is ne h csak ez a gyalázkodás legyen itt! Amúgy megkérdzeném, aki eme nagyszerű cikket írta volt annyiszor magyar bajnok mint B.Róbert?? Mert ha nem, akkor még "belesen" is több sikert ért, mint ő?? És ez mindenképp undorító, hogy egy többszörös magyar bajnokot úgy ír le, mintha életében nem ért volna el semmit!!!