Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vöröspanda

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vöröspanda 2016.08.04 13:46:52
@prakp: ezt a haverok dolgot nem is értem, nem sértegetni akarlak, de úgy gondolom, hogy te nem Budapesten élsz... én a munkám miatt elég sok helyen fordulok meg, méghozzá sokszor úgy, hogy félórával azelőtt tudom meg, hogy hol kell lennem... lehetetlen előre tervezni dolgokat, és az ismerőseim is dolgoznak... egyébként amiket leírtam jó egy - fél évvel ezelőtti dolgok, akkor vettem egy bors spray-t , az azóta is a táskámban van, szerencsére nem kellett még használni. Mostanában békésebb itt, és tetszik nem tetszik ebben a kormánynak is része lehet...
vöröspanda 2016.08.04 14:21:22
@prakp: nem azért kérdeztem, mert bunkónak tartanálak, hanem mert errefelé ez a haverok majd segítenek kérdés nem nagyon járható a távolságok meg az elfoglaltságok miatt, de el tudom képzelni, hogy valami kisebb településen ez is játszik
vöröspanda 2016.08.04 14:23:02
@prakp: igen, nem a legjobb megoldás, de ez esetben jó...
HOGYAN TÖRTÉNHETETT MEG, HOGY CSUPÁN EGYETLEN GENERÁCIÓVÁLTÁS SORÁN A FÉRFIAK JACK NICHOLSONBÓL, HARISSON FORDBÓL ÁTMENTEK, NOS, ILYEN KAPUCNIS PÓLÓS, VIDEOJÁTÉKOZÓS, ANYJUKKAL ÉLŐ SRÁCOKBA??? - kérdezi Jules A gyakornok című filmben. Benned is felmerült a kérdés? Mi is keressük a válaszokat!..
Mindig is voltak galád hódítók, akiknek megvoltak az első számú célpontjai. Nézzük meg, hogy az erre hajlamos férfiak kiket is tartanak "olcsó barátnőnek", miért és hogyan lehet ezt elkerülni...
A növekvő migrációnak és különösen a menekültválságnak köszönhetően robbanásszerűen megnőtt a kisebbségi csoportok száma Európában – különösen a muszlim közösségeké, hiszen a menekültek jelentős része iszlám vallású területekről érkezik. A társadalmi sztereotípiák és félinformációk miatt sokan…..
vöröspanda 2016.05.12 12:38:07
@nem várt fordulat: folyamatosan olvasom közel-kelet szakértők írásait. Pl a facebookon olvashatod a Dzsihádfigyelőt, nem a kisujjukból szopják az infót
vöröspanda 2016.05.12 12:40:09
@nem várt fordulat: kétféle Korán vagy, az egyik a kedves, jóindulatú európaiak ámítására szolgál, a másik a tuti, amit ők olvasnak, és az már nem annyira kedves írás
vöröspanda 2016.05.12 12:50:44
@csakférfi: valóban csak az iszlám szólít fel gyilkosságra, sőt jutalmat is ígér a "hitetlenek" gyilkosainak, az a helyzet hogy a cikkíró jár tévúton, sajnálom, a közel-keleten lehet igazán jól értelmezni a dolgokat, az egyik forrásom olyan zsidó férfi, aki egy időre beépült muszlimok közé, pont azért, hogy megértse, hogy mit is akarnak (tökéletesen beszél arabul) hidd el ő mindegyikünknél jobban látja a dolgokat, neki hiszek, nem neked és nem a cikkírónak, a muszlimok a világ iszlamizálását akarják, jelenleg Európa az első számú célpont. Tudom ez túl félelmetes, de akkor is tudomásul kell venni és tenni ellene!
Kisgyerekes anya vagy? Barátnőid azt mondogatják a hátad mögött, hogy te mindenre ráérsz, hisz egész nap otthon vagy? Esetleg a párod szokta a szemedre vetni, amikor este hazaér a romos lakásba, hogy ugyan mit is csináltál egész nap?  ..
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
vöröspanda 2014.08.07 16:00:32
@sodalisO [eng]: tudod az a baj, hogy én itthon sem érzem azt, hogy a hazámban vagyok... hogy értsd, most láttam egy fényképet az ötvenes évekből, kopott udvaron napozik egy önfeledt, fiatal nő, és tudom, mit érez, valahonnan a gyerek koromban még én is éreztem ezt az önfeledtséget, amikor az ember jót vár egy kis tavaszi napsugártól... ez innen elveszettt
  Napjainkban egyre többen fordulnak el a hagyományos orvoslástól, mely sokszor személytelen, mely nem törödik az emberrel összeségében, csak egy adott dologra keresi a megoldást. (kép forrása: http://www.gratula.hu) Talán még páran emlékeznek a jó régi háziorvosokra, akik…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
vöröspanda 2014.07.14 13:00:36
@Zsoo: és szerinted ehhez nem kell ész? Nem lexikális ismeretekre gondoltam okosság alatt, hanem másfajta okosságra, ami nélkül a szépség nem ér sokat (én csak tudom)
vöröspanda 2014.07.14 13:08:10
@Zsoo: igen, valószínűleg így van, de értsd már meg, aki nagyon buta az rossz helyen teszi szét... ezek tudják mit csinálnak. Hidd el nem elég szépnek és ringyónak lenni, olyanból nagyon sok van, mégsem lesz belőlük celeb
vöröspanda 2014.07.14 15:29:10
@vezérdinka: figyi, az egyetlen baj ezzel, hogy a TV 2-höz ment át, ami a kormány kutyája... oda semennyi pénzért nem kellene átmennie normális embernek
A Barátok közt című szappanopera az utóbbi hetekben igen kényes témát feszeget: vajon működhet-e egy olyan párkapcsolat, ahol a nő az idősebb? A történetben az ügyvédnő Nóra és a korábbi selyemfiú, Ádám egymásra talál. Kapcsolatuk „természetesen” viszonylag hamar…..
vöröspanda 2014.07.07 13:46:31
@Void Bunkoid: ott a pont :)
Pedig ennek még jobban drukkoltam, mint a Futárnak. Ne csináljátok már ezt velem gyerekek. (Kösz a képet Áronnak, aki a Holdudvar előtt lőtte.) Frissítve! A BKK este közleményben reagált a képre: "Az oldalukon a mai napon megjelent Jaj de szomorú. Így néz ki a Margitszigeten a…..
Nem kellett sokat várni, hogy a választás után újabb ellenségképeket találjon a kormány: Lázár János már a választások után pár nappal a Norvég Civil Alap forrásait elosztó alapítványoknak ment neki, és az alap által civileknek szánt pénzek leállítását kérte…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
vöröspanda 2014.04.22 14:52:05
@sixx2: 1; a stílusod mindent elárul rólad 2; tényleg normális, hogy település méretű stadion építenek egy zsebkendőnyi faluban?
Jaj, most mit izgulsz? Bemész, mondasz valamit, aztán kijössz, nem fognak megenni. Minek vállaltad el, ha ennyire félsz tőle? Ugyan már, én simán megcsinálnám helyetted! Ezeket a mondatokat feljegyeztem a legkevésbé megnyugtató válaszok, amiket kaptam életemben listára. Megnyugtatni…..
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Az, hogy az ember furcsa elfalazott dolgokat talál egy használt ingatlanban, nem éppen mindennapos, de azért nem példa nélküli. Ott van mindjárt a cinkotai asszonyirtó esete, ahol a felújításkor döbbentek rá, hogy az előző lakó hét bádoghordóba forrasztott női holttestet…..
vöröspanda 2013.11.14 11:53:43
Ahhoz képest, hogy jókora szoborról van szó, teljesen elkerülte a figyelmemet a tavaszi nagy bejelentéshullám, szóval csak akkor szembesültem a hírrel, amikor Sadia átküldte a projekthonlap linkjét. Hogy hogyan áll az építése nem tudom, de képek tanulsága szerint javában zajlik…..
Kettős Mérce Kell-e... szabad-e? 2013.09.17 15:51:02
Péntek reggel egy barátnőm olvasta föl nekem telefonról a magyarországi híreket: „Ármin, (…), az új hittankönyvek azt írják, hogy a homoszexualitás halálos bűn!” Minden órában egy újabb hülyeség. Ezzel párhuzamosan előző nap az illető barátnővel közösen tartottunk…..
vöröspanda 2013.09.18 14:58:22
@bbjnick: igaz, de a melegek (a megfelelő pillanatban) ugyanúgy meg tudnak térni, mint a többi bűnös, egy lelketlen, populista politikus nincs jobb állapotban náluk... nekem az egésszel az a bajom, hogy olyan emberek mutogatnak a melegekre, akik ordenáré bűnöket követnek el az emberek, a betegek, az ország ellen (és még véletlenül sem a melegeket védem)
vöröspanda 2013.09.19 09:58:39
@bbjnick: így van
vöröspanda 2013.09.19 16:12:48
Meglepő írást közölt Carolina Overington, Ausztrália legnagyobb példányszámban megjelenő napilapjának (Australian) hétvégi magazin mellékletében, egy ártalmas, az ausztrál erkölcsi értékrenddel összeegyeztethetetlen muzulmán gyakorlatról: a kiskorú gyermeklányok házasságba…..
vöröspanda 2013.07.03 15:25:44
@CREATOR: biztos, hogy normális vagy? az a vallás amelyik a perverzitást és a tömeggyilkosságot nemhogy törvényesíti, de egyenesen kötelezővé teszi? keress egy jó orvost!
Via: reddit.com Az "ilyen csak Magyarországon fordulhat elő" és a "tipikus BKV/BKK" szövegeket megelőzendő szeretném leszögezni, hogy a példák a legkevésbé sem hazaiak, sőt nem is Indiából valók (ahol ki van írva, hogy hullát szállítani tilos a metrón és a…..
vöröspanda 2013.04.16 15:05:10
@Kencsuszi: abból derült ki, hogy vidéki, mert a szavaiból és a viselkedéséből az derült ki, hogy nem szokott metrón utazni, inkább vonaton, és egyébként (nagyon sajnálom) de látszott és hallatszott is a kiejtésén, hogy nagyon messziről jött (megkockáztatom határon túlról)és nem azon röhögtem, amit evett, hanem azon, hogy pont úgy viselkedett, mintha vonaton ülne, és nem mondtam rá semmi bántót, nemcsak én vigyorogtam, hanem kábé mindenki, miután felocsúdtunk az első döbbenetből, ahogy szedegette ki a bőröndből a szendvics alapanyagot.
Amúgy nem vagyok akkora kretén, hogy kiröhögjek valakit csak azért, mert nem olyan szerencsés (?!), hogy a Nagykörúton kell leélnie az életét egy számítógép előtt...
Az utolsó gasztróval foglalkozó bejegyzésem óta megjelent pár olyan hír, ami nagyon is jellemzi a jelenlegi állapotokat, és amelyek mellett emiatt sem lehet szó nélkül elmenni. Amennyire fény az éjszakában-jellegű volt Széll Tamás győzelme, legalább annyira jól jellemzi az…..