Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsil

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
Zsil 2023.03.16 19:18:07
@Pilsnerurquell: De a keze nem számít.
A Juventus igazgatói úgy döntöttek, hogy nem szemlélik tovább tétlenül a zebramezes támadósor vergődését és gólínségét, ezért néhány nappal a téli átigazolási időszak lezárultát megelőzően a tettek mezejére léptek Dušan Vlahović ügyében.  A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus ma…..
Zsil 2022.01.25 20:45:06
@Mark Szabo: Hagyd rá.Biztos kockázat elemző az AB Egonnál.
A Juventusnak sikerült sorozatban harmadik BL-meccsét is megnyernie, így az Öreg Hölgy csoportból való továbbjutása már most bizonyos. „Fontos volt a mai meccs a pontok miatt, nem volt egyszerű feltörni a visszahúzódó Zenitet, mi pedig sokat hibáztunk a támadóharmadban. Túlságosan lelassítottuk a…..
Zsil 2021.10.21 11:44:55
@Wizzurah: Szerintem te nem jó meccset néztél!! 5 ajtó ablak helyzete a Zenitnek??? Szerintem te inkább válasz magadnak valami angol csapatot kedvencnek.
Zsil 2021.10.21 11:50:21
@Wizzurah: Azért az is elmond mindent rólad,hogy az előző hozzászólásodban a Pirlo által nyújtott focinak csúfolt játékot sírod vissza.Gratulálok!!
Paulo Dybala nem kíván ígéretekbe bocsátkozni a jövőjét illetően, azonban nem tagadja, hogy megtiszteltetés a 10-es mez számára. „Nem kívánok ígéreteket tenni, különösen mivel ez nem csak rajtam múlik.” - nyilatkozta Paulo Dybala a France Football számára. „Jelenleg azonban azt sem mondom, hogy ez…..
Mattia De Sciglio nagyon örül annak és megtiszteltetésnek érzi, hogy a torinói bajnokcsapat mezét viselheti az idei szezontól kezdve. A huszonnégy éves védő a JTV-nek adott hosszabb nyilatkozatot azzal kapcsolatban, milyen benyomásokat szerzett új csapatánál és milyen ismét Max Allegrivel…..
Zsil 2017.09.08 16:53:01
@Andras74: Teljesen egyetértek veled!Ítéljük meg egy fèl év mùlva milyen döntést hozott Allegri,szerintem jobban èrt hozzá mint itt bármelyikünk.
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte az AC Milan saját nevelésű játékosát, Mattia De Scigliót, aki 12 millió euro, valamint legfeljebb további 500 ezer euro bónusz fejében igazolt a torinói klubhoz. A szélső védő az AC Milan második hazájában, Kínában vendégszereplő keretet…..
Zsil 2017.07.20 13:18:41
@Gaben Smith: Mièrt kell kàrogni àllandóan,nem èrtelek.Majd ha nem jól teljesít akkor szidjad.Olasz,vàlogatott ès mèg nagyon fiatal is.Elfelejtetted Bonucci milyen botladozàst rendezett az elsö kèt èvben.Szerintem itt sokan emlèkszünk rà.Szòval èn örülök neki ès remèlem,hogy ràcàfol a kàrogokra.
Zsil 2017.07.20 13:22:12
@m.martin91: Te szerinted az a dolga,hogy gòlokat rugjon!!??
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus és a Bayern München elöljárói már alá is írták a szerződéseket Douglas Costa holnapi orvosi vizsgálata előtt. Számos forrás megerősítette, hogy holnap a brazil válogatott orvosi kiértékelésen vesz részt Torinóban, és a Tuttomercatoweb forrásai…..
Egyes hírek szerint a Juventus mindenben megállapodásra jutott az Arsenal lengyel kapusával, az előző idényeket az AS Roma csapatánál töltő Wojciech Szczęsnyvel. Fabrizio Romano jelentése szerint a hálóőr tulajdonképpen már a Bianconeri játékosának érezheti magát, s távozási szándékát már az…..
Zsil 2017.07.10 16:40:08
Bár maga a játékos cáfolja, mégis egyre valószínűbb, hogy Dani Alves egy szezon után továbbáll Torinóból. A Juventus szeretne felkészülni a brazil pótlására, s a jelenleg a Paris Saint-Germain kötelékében futballozó Serge Auriert szeretné leigazolni Alves helyére. A…..
Zsil 2017.06.20 01:08:07
@Watakuki: Áruld már el légy oly kedves,hogy mitől a legnívósabb az angol liga.
Szerintem max.a fizetésekben másban nem.
A Paris Saint-Germain is versenybe szállhat a Massimiliano Allegriért, a francia klub pedig évi tízmillió eurós fizetéssel kívánja meggyőzni az olasz mestert Unai Emery megüresedendő helyének a betöltésére. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Massimiliano Allegri ambíciózus személy, aki…..
Zsil 2017.06.05 20:48:34
@babo0410: Teljesen egyet kell,hogy èrtsek veled!A keret teljesen ki lett csavarva a szezon vègère,ennyi volt a baj nem több.Nem kell itt sok mindent àtalakítani,egy kèt igazàn jò jàtèkos kell ès nem feltètlenül 70-80milliokèrt.Èn bízom a csapatban a vezetösègben ès Allegriben is.Nem lesz könnyü megcsinàlni,hogy ujra döntöbe kerüljünk,de biznunk kell a Juventisban hisz mi itt mind nekik szurkolunk!Akkor is ha elbuktunk sok BL döntöt,majd a következöt megnyerjük.Okozott ez a csapat idèn is sok sok szèp ès jò pillanatot.Erre emlèkezzen mindenki ès ne szombat estère mèg ha nehèz is elfelejteni is azt az estèt.Èn màr most nagyon vàrom a következö szezont!!!!Forza Juve!!
A Bajnokok Ligája elődöntői mindkét ágon meglehetősen sima és fölényes győzelmet hoztak, így már az első mérkőzések lejátszása után nagyon valószínűnek tűnik, hogy a cardiffi döntőben a Juventus csap majd össze a címvédő Real Madriddal.  Ennek tudatában nem meglepő, hogy már mind Torinóban, mind…..
Zsil 2017.05.04 17:05:18
A Juventus szurkolóit már hosszú hónapok óta izgalomba tartotta, hogy a zebramezes csapat argentin támadója, Paulo Dybala mikor írja alá új szerződését Torinóban, s ma végre pont került az elhúzódó ügy végére. A 23 esztendős csillag, aki kedden két találattal járult hozzá az FC Barcelona elleni…..
Az elmúlt hét csalódást keltő eredményei után a Juventus most újult erővel és elszántsággal folytathatja a bajnoki küzdelmet, s a hétközi forduló során az első osztály újonca, a Cagliari látogat majd a Juventus Stadiumba. A szardíniai újonc keretében számos ismerős arc…..
Antonio Conte legutóbbi meccs előtti sajtótájékoztatója óta három hónap telt el, ám az Udinese elleni mérkőzés előtt a tréner megtörte a csendet. Az edző nem nyilatkozott a média képviselőinek Serie A meccsek előtt már január óta, bár az Európa Liga meccsek előtt ezt…..
Zsil 2014.04.13 23:14:17
@CSuvi: +1!
A Juventus és a Galatasaray játékra tökéletesen alkalmatlan pályán, lehetetlen körülmények között próbálta folytatni a tegnap éppen a játéktér alkalmatlansága miatt elhalasztott sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, amelyen a Juventus egy döntetlennel már az egyenes…..
Zsil 2013.12.11 18:22:32
@Dr. Grant: Te beteg vagy ember és nem is kicsit!!!!
Antonio Conte kijelölte keretét a bajnoki forduló legnagyobb rangadójára, amelyen a tabellán holtversenyben a második pozíciót elfoglaló Juventus és Napoli csapatai Torinóban mérik majd össze erejüket egymással. A tét óriási, hiszen a listavezető AS Roma ma meglepő hazai…..
Zsil 2013.11.11 06:12:55
@Adp1987: Szívemből beszéltél!
A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta felfedte, hogy klubja azután állapodott meg a Sunderland csapatával Giaccherini átigazolásának összegéről, miután maga a játékos kérte a távozását. A Fekete Macskák már szinte magukénak tudhatják a Juve - Konföderációs…..
A legfrissebb hírek szerint a Juventus középpályása, Luca Marrone szerződéshosszabbítást írhat alá a bajnokcsapattal, azonban ezt követően előfordulhat, hogy kölcsönben fog szerepelni egy másik, olasz első osztálybeli csapatnál a következő szezonban. A huszonhárom éves…..
Zsil 2013.07.08 17:03:55
@supicool: Egyetértek!
Mint azt már sejteni lehetett, az argentin klasszis csatlakozik a Bianconerihez. Tévez tegnap érkezett Torinóba, ahol gyorsan egyezségre is jutottak Andrea Agnellivel a részleteket illetően. A játékos 2016. júniusáig szóló kontraktust írt alá, a megállapodás részeként pedig…..
Zsil 2013.06.27 12:06:30
@SoloLaJuve:Ne haragudj,de ez baromság ez csak egy mez.Marchisio soha nem lesz olyan játékos,mint Tevez és ezt te is tudod ha picit értesz a focihoz.
Úgy tűnik, hogy az FC Torino és a Juventus az elkövetkezendő napokban megegyezésre fog jutni Angelo Ogbonna ügyében, aki így nem kényszerül elköltözni Torino városából, bár valószínűleg nem lesz túl népszerű a város egyes részein. A védő a kisebb torinói csapat tagja…..
A sportmediaset.it arról számolt be, hogy a csütörtöki nap döntőnek bizonyulhat Carlos Tévez jövője szempontjából, s végre létrejöhet a megegyezés a Juventus és a Manchester City között az argentin támadó átigazolásának ügyében. Az olasz forrás szerint június 20-án…..
A Bayern München támadójának, Mario Gómeznek az ügynöke megerősítette, hogy ügyfele iránt a Fiorentina, a Juventus, az Atletico Madrid és a Manchester City is érdeklődik. A német támadó nemrég egyértelművé tette, hogy készen áll távozni a Bajnokok Ligája címvédőjétől…..
A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta legutóbbi interjújában kihangsúlyozta, hogy a klub soha nem fontolgatta Claudio Marchisio értékesítését. A szurkolók által klubhűségéért és mentalitásáért rendkívül tisztelt olasz válogatottat az elmúlt hetekben hírbe hozták a…..