Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myl

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is azt gondoltam, hogy ennek a blognak legalább olyan fontos részét jelentik a kommentek, mint maguk a posztok – én legalábbis nagyon sok értékes információt szereztem már a hozzászólásokból. Nem vagyok ezzel egyedül, mert a minap az alábbi levél / kérés érkezett. A mai…..
Myl 2013.02.02 21:21:00
Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok és számomra értékes választ, amit megírtatok. Legszívesebben mindenkinek külön választ írnék a kérdésére, de legfőképpen külön "köszönöm"-öket a sok segítségért. A teljesség igénye nélkül:
Hagyma: remélem kellemesen kipihented magadat. Azért Anglia, mert már vki szépen megfogalmazta (nincs túl messze, Eu, angol nyelvtudás stb.), és azért döntöttem a "menni" mellett, mert sem szakmailag sem egyéb téren (ez alatt érthetsz anyagit is, de nem csak arra gondolok) nem látom az elkövetkezendő időkben az esélyt arra, hogy előbbre juthatok, vagy a gyermekeimnek biztosíthatom a normális élhető életet.
Saman: köszönöm az építő válaszod, olvasom a blog-od, s igen, érdekel az ajánlatod.
Chocco C.: Coventry, s nem segélyből akarok élni, viszont nem akarom, h egy-két hónap kinttartózkodás után a magyar hatóságok megbüntessenek, főként a gyerekek miatt.
Sokan írtátok a sulikkal kapcsolatos és az egyéb tájékozódási link-eket, köszi, mindet nézegetni fogom, hasznosnak találtam.
Stacey:Igazán csajos dolgokra eddig nem is gondoltam, jól jött az infó:))
Rebarbaraa:voltam kint 2 hetet tavaly aug.-ban.O2-es kártya már begyűjtve. :)
S már nem emlékszem ki is kérdezte pontosan, de a Lányokra visszatérve: A kicsi apukájá nem ellenzi a költözést. Mivel nem voltunk házasok, nincs sem gyámügyes sem bírósági gyermekelhelyezési papírunk, és 3 hónapnál sűrűbben most sem jön a fővárosból látogatóba ide hozzánk, pedig csak 80km.
Tanári állást biztosan nem kapok majd, de később majd szeretnék ott is vendéglátást tanítani, mint itt.
Egyébként az akcentusokra visszatérve az írek és a wales-iek angolját értettem nehezen a nyáron, kirándulásaink alkalmával.
Mégegyszer: köszönöm amit tanácsoltatok, s az infókat is. Most megyek intézkedni. Határatkelő tudja az email címem, ha vkinek még eszébe jut valami, amit közölne velem. Szép estét, M.