Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ariel12 a jiddis übermensch (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott…..
ariel12 a jiddis übermensch (törölt) 2013.02.03 10:44:49
@BadSimpson: Idézek az általad belinkelt cikkből:
"Ezért minden, az ügyben érintettet illetékest arra kérünk, tegye a dolgát és vegye elejét, hogy bármilyen nem kívánt esemény helyszíne legyen a békés alföldi kisváros, Gyula sétálóutcája és főtere. A Fidesz-KDNP gyulai kihelyezett frakcióülésével szembeni tiltakozóakciónkkal szabad gyülekezési és véleménynyilvánítási jogunkat gyakoroljuk – az összes erre vonatkozó jogszabály figyelembe vételével és betartásával. Elvárjuk, hogy egy jogállamban ezt mindenki tartsa tiszteletben."
A hatalmas tévedés ebben a nyilatkozatban az, hogy a "bármely nemkivánt eseményt csak a kormány elleni tüntetők nem kívánják, a békaügetés szervezői és gazdái pont a balhét szeretnék provokálni, hogy lehessen hivatkozási alapot teremteni az ellenzék elleni kemény fellépésre!
ariel12 a jiddis übermensch (törölt) 2013.02.03 10:46:36
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ott van a dzsobbik féle pincér stilus :)
A keleti szél kifújta végre a Kárpát-medencéből a több évtizedes szmogot, és országunk vezetői megint tisztán látják amit tisztán látni kell: Putyin tesó - és a Gazprom - barátsága geopolitikai realitás, ami elementáris érdekünk - teccikéteni???! - úgyhogy Kedves Vezetőnk…..
ariel12 a jiddis übermensch (törölt) 2013.02.03 02:50:50
@Habakuk999: Jól tudod, kaja sem volt közös sajtótájékoztató sem volt. Egy 30 perces kis röpgyűlés volt. Gondolom Putyin szólt vitykának ha siet akkor a GUM áruház mellett nyitva lesz még a kinai kajálda ahol bekaphat egy valódi kutyahúsból készült csirkefalatot édes savanyú mártással. Sőt azt is valószínűnek tartom, hogy még a távozása előtt megszámlálták az arany gyertyatartókat is. Biztos ami biztos :)
ariel12 a jiddis übermensch (törölt) 2013.02.03 08:14:21
@jaegtoer: Az ügyeletes hülyét visszavonom mert utólag belegondolva és "légifarkas" reagálását megfontolva elismerem, hogy a te esetedben túlzó lehet a kijelentésem. Tőled nem kérem, hogy vondd vissza a dehonesztáló jelzőidet (segítek az uj nickemben szerepel egy része) viszont tényszerűen indokold meg!
ariel12 a jiddis übermensch (törölt) 2013.02.03 10:18:39
@jaegtoer: Teljesen felesleges a sipcsontrugdosás. :)
Azért ha megengeded a fölényes übermensch jelzőt szerintem nem érdemeltem ki. Ez az én véleményem. Igazából a tegnapi kis játékunknak sem az volt a célja, hogy eldöntsük kinek van igaza. Te elmondtad a véleményed én elmondtam a véleményem ami nem egyezett a tieddel aztán ennyi. :)
A tahótlanítást visszacsinálni pedig amennyiben igény van rá a a cikk bal felső részében a kis varánusz feletti toplákmentesítő felirattal lehet. Azt a nézeteltérésünket hiszem a gentleman aggreement szabályai szerint elintézettnek tekinthetjük. :)