Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Zámbó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek a közismert tényt: égetési napokon elviselhetetlen szintre emelkedik a késő délutáni illetve esti órákra Bicske légszennyezettsége. Sokan nem tudják, de 2015. december 5. óta szigorodott a helyi szabályozás, megszűnt a keddi avar- és zöldhulladék-égetési…..
Egy olvasónk azzal kapcsolatban hívott, hogy a Tesco-parkolóban egy hátul nyitott ajtóval pizzás autóhoz menekültek nagy tömege futott, de a kocsi száz méterrel előrébb ment, fékezéskor becsukódtak az ajtók és később rendőrök is érkeztek a területre.   A külső szemlélő…..
Péter Zámbó 2015.06.19 15:32:07
Tessely Zoltán polgármester által duplájára emelt építményadó sárga csekkjeit a napokban kézbesíti a posta Bicske lakóinak. Tessely Zoltán nem bicskei, ezért a mi városunknak ő építményadó címén semmit sem fizet.  Nagyszerű dolog, óriási fejlődés, hogy idén már nem…..
Péter Zámbó 2014.02.26 20:32:26
T. Szerkesztő! Bicske kertváros lakójaként arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, hogy miért a téli, fűtési időszakban kell azáramszolgáltatónak nagy karbantartást végezni, egész napos áramszünettel, gátolva a fűtést és meleg víz használatot?Nyáron óvták a…..
Bicske legszebb utcája! címmel juttatta el kedves olvasónk fotóit és levelét a Bicskei Szóhoz. Tudomásunk szerint a kampány idején ez az utca is elkészül. Tényleg ki ne maradjon! Azért tesszük közzé, hogy ki ne merjék hagyni nagyjaink. Ezek a házak is fizetik a Tessely által…..
Az 1–es számú főúton, Tatabányán a Birka csárdánál húsz tehergépjármű csúszott meg a jeges úton, és keresztbe fordult az úttesten.A baleset miatt az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben. A Fejér megye irányából közlekedőket Szárligetnél leterelik, a főváros…..