Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecswork_admin

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi Hallgatói Hálózat támogató levele a kolozsvári egyetemfoglalókhoz Tisztelt kolozsvári egyetemisták, kedves Barátaink!, „Az egyetem a miénk!” – harsogják az egyetemisták Mexikóvárostól Québecig, Sydneytől Újvidéken át Belgrádig, ez állt az ingyenes…..
Bagi Zsolt egyetemi adjunktus előadása a Pécsi Tudományegyetemen szervezett Szabadegyetem második napján, 2013. február 12-én hangzott el. A szöveges változat először megjelent a Tömeg erejével blogon. Forrás:…..
Az iménti írás a zágrábi egyetemi blokád alatt felvetődő legfontosabb kérdéseket, s az egyetemfoglalók által adott válaszokat tartalmazza.FAQ Gyakran felmerülő kérdések.Miért éppen egyetemfoglalás, s miért nem más közintézmények (minisztériumok, kormányhivatalok) birtokba…..
Még sosem írtam blogbejegyzést.Valahogy nagyon sok „még sosem” típusú dologra ad lehetőséget a HaHa – s legtöbbjük lényegesen izgalmasabb, mint a blogírás.Például még sosem szaladt oda hozzám senki az egyetem épületén belül (s máshol sem persze) mikrofonnal a kezében,…..
Az utóbbi napokban a kormány propaganda-gépezetének, különösen a Magyar Nemzetnek köszönhetően minden eddiginél hangsúlyosabban vetődött fel a kérdés, hogy mi is a Hallgatói Hálózat valójában. Én nem a Hallgatói Hálózat vagyok, hanem András Csaba, pécsi egyetemista, a HaHa…..
Mi, a pécsi Hallgatói Hálózat (HaHa Pécs), az Oktatói Hálózat pécsi tagjai, valamint a pécsi középiskolai és egyetemi polgárság közös fóruma fontosnak tarjuk, hogy az érdekeltek legszélesebb köre ismerje és vitassa meg a felsőoktatásban és közoktatásban kialakult jelenlegi…..
A Hallgatói Hálózat PÉCS, a város középiskolásainak, hallgatóinak és oktatóinak autonóm, alulról szerveződő közössége, a Hallgatói Hálózat önálló része.A felsőoktatási törvény egyoldalú módosítása, a társadalmi viták és a széleskörű egyeztetés mellőzése…..