Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punkrator

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
Többek között erre próbál választ adni a Google Research. Az új kutatás összerakott egy interaktív Music Timeline grafikont, ami megmutatja, hogy egyes műfajok mikor lettek népszerűek, majd mikor felejtették el azokat, mi tartott ki töretlenül, mi volt csak egy rövid ideig a…..
punkrator 2014.01.17 16:19:56
Lehet hogy statisztikailag nem haldoklik, viszont tartalmilag szerintem nagyon is. Alig találni már eredeti, tiszta zenét és ez szerintem nem csak a rockzenére igaz. Az iparágat elárasztotta a fos... Futószalagon jönnek ki a (itthon és külföldön) az olyan punk/hardcore zenekarok akik tagjai a kertvárosból vagy a bölcsészkar padjából hörögnek a társadalmi egyenlőtlenségről vagy a vegetarianizmusról és különben is, milyen szemét a kormány a hajléktalanokkal. Van kivétel!!!
Aztán ott van az igen népszerű kertvárosi, távolbanézős, avarsöprögetős, lassított felvételes klimax rock. pl.:nickelback. Erre nem is érdemes időt vesztegetni.
Van még mostanság stoner rock is ám. A Black Keys-szerű zenekarok egyre másra adják ki a az egy kaptafára készült lemezeket, holott elég lenne csak az elsőt meghallgatni.
Hogy ne hagyjuk ki a körből, ott vannak még a nejohippik is. Az egyik elkezdte, folytatja másik. Lásd Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra(ezek egész jópofák). Ráadásul még a földrész is ugyan az. A Dr. Dognak sem kellett volna negyedik-ötödik-stb albumot kiadni.
Petőfi rádió. Ahol nem tanulták meg, hogy a kevesebb néha több. Számomra a mai magyar pop/rock csak azt tükrözi hogy mindenki Kispált és Quimbyt hallgatott. És ha már itt vagyunk. Tibi vagy legyél tökös vagy hagyd abba. Itt már a népviselet sem segít. (de senkinek)
Statisztikailag még menő a rockzene? Könyörgöm nálunk egy rádió sem játszik ROCKOT... Vagy ha igen, akkor gyorsan játszani kell két óra fost, nehogy felkavarja kedélyeket. Le merem fogadni, hogy ha rádiók annyi rockot játszanának mint pl. Csehországban, akkor fele annyira nem lenne puhapöcs az ország.
Subba Subba Records: Mr. Klausz 2013.01.06 13:46:48
..
punkrator 2013.02.02 12:01:42