Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabóca71

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország sok szempontból az egyik legjobb hely – írja mai szerzőnk, Pitytor, ám gyorsan hozzá is teszi: csak megélni nem lehet, különösen, ha az eddigi átlagosnál jobb életminőséget a munkanélküliség fenyegeti. Ráadásul egy kisgyermekes anyának gondolnia kell a gyermeke…..
Gabóca71 2013.03.02 10:02:43
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
Gabóca71 2013.02.03 12:01:56
Határátkelő A főnix hamvaiban 2013.02.01 06:58:00
Mielőtt nekivágtam, bőgtem egy évig, túl váláson... be kellett látnom, hogy nem vagyok képes biztonságos anyagi hátteret nyújtva ellátni a szülői feladataimat. A lelki súly alatt mentálisan sem vagyok megfelelő közeg a gyerekeimnek. Saman mai írása kommentnek indult egy minapi…..
Gabóca71 2013.02.02 12:48:38
Ne aggódjatok kommentelők! Még magyarok vagytok mind! Utálkoztok,föcsögtök,savaztok,okoskodtok! Segítő szándékkal megírja valaki a tapasztalatait,érzéseit.....ti meg azzal vagytok elfoglalva,hogy férfias-e a sírás?!!Tisztelet a kivételnek!! Nem,nem férfias,de minden férfi sír legalább egyszer életében,valószínűleg nem nyilvánosan. Aki nem ,annak valószínűleg nincs lelke,vagy túl könnyű az élete....
Jó,ő bőgött ,és akkor mi van? Kicsit lelkizős típus,ilyen beállítottságú,ezért is lett szociális munkás. Akinek nem kellett még elhagynia családot vagy nem maradt egyedül 1-2-3 gyerekkel,kilátástalanul a jövőt tekintve....az nem tudja ez mekkora teher és felelősség!
Szerintem hiánypótló ez az írás és a magyar embernek igenis beszélnie kell a lelki hátteréről az ország/életváltásnak,mivel mi nagyon röghözkötött nép vagyunk,még országon belül sem nagyon költözünk,legalábbis a nyugati népekhez képest. Itt gyakran hazaárulózzák azt aki úgy dönt,hogy elmegy más országba boldogulni. Ez szörnyű és szánalmas!
Lehet,hogy most nő fel a magyar ember,nem tudom,de,hogy a kölcsönöket már rég visszafizette az ország,az is biztos! És igenis dolgozó nép a magyar! Nem azért tart itt az ország mert a szüleink,nagyszüleink,dédnagyszüleink ne dolgozták volna ki a belüket! Már bocsánat! Ez néphülyítés! A hazaárulást az ország vezetői követik el,nem a kisemberek! Én így gondolom! Nem hinném,hogy aki marad és tengődik a kis megalázó fizetésért,sakkozik a csekkekkel , boldogtalan és stresszes és a gyerekeinek nem tud nemhogy jövőképet ,de biztonságot sem biztosítani,az megmenti bármilyen módon is a HAZÁT!