Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VINIKOR (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hángörienidiocc Magyar-e vagy? 2008.09.03 12:05:00
Ha van a magyarságnak egy nagy átka, akkor az pont a magyarság meghatározásában rejlik. Illetve pontasan fogalmazva a kirekesztés/befogadás, avagy elutasítás/elfogadás ellenpontok, eljárások felhasználásával annak meghatározásában, hogy adott dolog, személy magyar-e, vagy…..
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
   Legendás az orosz közrendőr erkölcse, van rá ok sok. És lám csak, Rasid Gumarovics Nurgalijev (EN) tábornok, az Orosz Föderáció belügyminisztere (nem tévedés, nem Kazahsztáné vagy Azerbajdzsáné!) most fellelte a spanyolviaszt. "Sajnos tény, hogy a rendőrök…..
A mai május elsejében az a figyelemreméltó, hogy bár a munkásosztály jelentős része valószínűleg az átlagosnál többet okádik és fosik majd, mindez nem a kolerajárvány miatt történik velük, és nem is annyian halnak bele. Legalábbis, nem ebbe.  Tény, hogy a munkások…..
Fábryról, mint showmanról nem akartam írni. Bohócnak, egy soha fel nem növő gyereknek tartom, akinek helyenként igazán remek a humora, de a legtöbb esetben nem tud különbséget tenni vulgáris kocsma humor és a színvonalas szórakoztatás között. Hogy most mégis szentelek rá…..
Úgy tűnik, a Google elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit dobjon webes térképalkalmazásán. Nézzük is sorban a legfrissebb változásokat. Domborzat-nézet. Bár a műholdnézetnél nem látványosabb, elsősorban mégiscsak a szemnek szól az új fejlesztés. Persze nem árt…..