Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rob79

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
Rob79 2013.02.02 12:56:50
@Nyrségi Trolls: dehogy. ne keverd össze a két dolgot légyszives, úgymint:
1. e sajnálatos eseményt más szempontból is megmutató írást, illetve
2. a témához hozzá nem értő, az egész szubkultúrát megvető, de azért vajas kenyérrel a kezében ide beböfiző, saját igazát bizonygatni próbáló okoskodást. Te az utóbbiaknak cimkézett részre reagáltál.
elhiszem, hogy van akinek fáj, és mivel egy híres sportemberről beszélünk, tényleg sokaknak lehetett példakép/ismerős a teremből/szomszéd/ rokon satöbbi..na de, itt a kialakult helyzetről van szó, hogy ez az ember ezért meg azért, ez az ember e miatt meg amiatt...nehogymár..!
(és akkor apróban, ide: akik pedig tényleg azért védik, gyász helyett, mert lehetetlen, hogy Ő ilyen volt és kapja be aki ilyeneket ír mert én igaz barátja voltam meg a többi blabla - baszom, ha ennyi barátja volt, akkor miért is nem vette senki észre az erre mutató jeleket? könyörgöm, sajnálatos, de tény: ember nem nagyon jut magától ide, és ha igen annak súlyos nyomai vannak: hol voltak ekkor ezek az úgynevezett barátok akik ilyenkor másokat hibáztatnak??!
a kedves barátok inkább forduljanak szépen magukba, mi a nagy többség pedig gyászoljunk egy sportembert, bármit is tett, bármiért is jutott idáig.
Rob79 2013.02.02 13:28:33
@bohuš: te most itt nagyon szépen leírtad azt amit én is próbáltam megfejteni a magam módján...riszpekt! .)