Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Szabó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varosha a világ legérintetlenebb szellemvárosa Cipruson. A Famagusta városához tartózó körzet 1974 óta lezárt katonai területnek minősül, így sem a fosztogatók, de még a katasztrófaturisták sem juthattak be. A hermetikusan elzárt üdülőtelepen ma is ugyanúgy van minden, ahogy…..
Attila Szabó 2015.04.09 19:14:44
@Pista Bácsi: De bizony a "Város" és a "szállás"szavaink honfoglalás előtti ó-iráni eredetűek , a teljes szláv nyelvterületen mi terjesztettük el , még a török balkáni hódításai előtt , innen vették át a törökök .....ez tény.Nézz utána az Etimológiai-szótárban.Szégyen , hogy a magyar nyelvű Wiki-bejegyzés egy szót sem ejt erről.
Tudjátok, hol található a Feröer-szigetek legnagyobb és szerintünk a világ egyik legérdekesebb tava? Pontosan ott, ahol a második legnagyobb feröeri tó, a legrégebbi feröeri ház, szigetek a szigetben, számtalan vízesés, 41 hegy és a kábulatba ejtő táj: Vágar a vizek szigete és…..
Attila Szabó 2013.11.19 20:03:21
www.youtube.com/watch?v=0_AV5HnMF7o

Na akkor a linken megnézhetitek eme "csodás "népnek a szokásait,amint a 21.-ik században is baltával vágják le a vemhes delfinek fejét!Ha van bojkottálni való hely a világon akkor ez AZ!!
Attila Szabó 2013.11.20 18:13:05
@PiszkosFreddy: Amit az "elvárosiasodott" emberek soha nem értenek meg az az hogy a háziállatokat azért nevelik,gondozzák szorgos munkával hogy később élelemmé váljanak,míg a Feröereken vad tengeri állatokat szó szerint elevenen darabolnak, boncolnak.A háziállat meg sem születne az ember nélkül,háziasításuk miatt pedig nem maradnának életben a természetben.Barbár,fölösleges szokás a delfinek mészárlása,össze sem lehet hasonlítani egy disznóvágással ahol a megfelelő kábítás után a profi hentes 1 perc alatt kioltja az állat életét.
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..