Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pesze Balázs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horgászkalandok A sügérkirály 2013.02.20 08:00:00
// Sűrű, vastag ködfüggöny borult az októberi szürke tájra, olyan áthatolhatatlan közeget képezve, hogy alaposan meg kellett gondolnom minden lépésemet, miközben az öreg vasút rozsda lepte sínpárjai mellett bandukoltam. Hihetetlennek tűnt, hogy szinte az orrom hegyéig nem…..
// Lassan újra elérkezett az október, a nagy csukák ideje. Ilyenkor márnázó botjaimat a sarokba támasztom, figyelmem újra a pergetés felé irányul. Az elmúlt évben teljesen új szemléletmódban kezdtem el horgászni ezekre a gyönyörű rablóhalakra. Bár, a régóta alkalmazott…..
// Ahogy belepetünk a nyár utolsó hónapjába, egyre inkább késztetést éreztem, hogy látogatást tegyek a fővárosi Duna partján márna fogás célzatából. Nem tagadom, az előző évben csupán soványka zsákmánnyal ajándékozott meg a folyó, de bíztam benne, hogy…..
Horgászkalandok Márnák hava 2013.01.09 08:00:00
// Szeptember első hétvégéjét még rászántam, egy egész éjszakát átívelő márna horgászatra a Dunán. Barátaimmal ismét egy sóderos partszakaszt választottunk, de ezúttal egy lapos részen vertünk tanyát, ahol a folyó a parttól harminc-negyven méterre is alig éri el a…..
Pesze Balázs 2013.02.01 15:27:44
@Bogyo_bacsi:
Helló Tom !
Az tuti , hogy rendszeresen , kocsányon lógó szemekkel fogom bámulni a blogodat ... nagyon jó a tartalom ,a fotókróél nem is beszélve !
Nyilván fogunk eszmét is cserélni , mert én a másik véglet vagyok , ami a szerelékeket illeti !
Én egy Maver 4,50m 10-30 g dobósúlyú telemtch bottal úsztatok a marcikra . Sport a javából ezzel a "vékonyka" bottal megfékezni akár egy méretes márnát is. Orsónak egy 2500 Stardic -ot használok , de szeretnék , egy harcifékes Simit beszerezni inkább , az talán jobban illene a képbe :-)
Érdekesnek találom , az általad vélt legjobb időszaknakl nevezett augusztus- szeptember hónapokat.
Mondjuk ,én eddig csak 3 szezont úsztattam márnára , de szerintem a tilalom előtti időszak a legjobb !
Szívesen olvasom a pergetős beszámolóidat is , hiszen az esetek 99% ban , én is pergetek , UL pergetek .
Legjobbakat !