Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avörös

1 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lista szubjektív, és természetesen vitára, diskurzusra ingerlő, ha a kommentekben jönnek olyan nevek, akikkel én nem foglalkoztam, szívesen írok egy folytatást is. Érvelni viszont kötelező lesz, csak egy névvel nem megyek semmire. A lista nem tükröz semmiféle sorrendet. Rami…..
Ha a Wachowski testvérek csinálnak valamit, arra oda szokott figyelni a filmszakma és persze a nézők egy igen jelentős része is. Sokan úgy gondolják, a Mátrix óta a testvérpár nem tudott semmi jelentőset letenni az asztalra, ám tévés debütálásuk most visszahozza őket a…..
A szünetet követően vasárnap lement a Walking Dead harmadik (az ötödik évadban a tizenegyedik) része, ami után érdemes arról beszélni, hogy vajon a sorozat elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kezd egyre laposabb lenni, vagy konkrétan most tart a legszebb pillanatainál. Szerintünk az…..
avörös 2015.02.25 13:32:30
avorosszerint.tumblr.com/post/111311754945/the-walking-dead-s05e10

az s05e10 annyira kibaszott jó rész volt, hogy megőrültem. i-má-dom
SIKÍTS KURVA(nyád) 2013.04.28 10:14:47
avörös 2014.01.19 18:03:47
@BKapitány: NECSINÁLD MÁR! egyrészt már tök elfelejtettem azt a blogom, másrészt azóta sem jöttem rá, hogy tudom e ki vagy...hidegfúzió ide, vagy oda
avörös 2014.02.21 22:11:04
@BKapitány: RÁJÖTTEM? ezt honnan veszed? mert kurvára nem.
avörös 2014.03.25 07:48:17
@BKapitány: ááá, mond, hogy a párom.hu-n találtál meg. :DDD felregisztráltam oda, amikor a szakdogámat írtam. én komolyan egy pillanatra elhittem, hogy az internetről lehet ismerkedni. aztán kiderült, hogy nem, viszont én le nem törlöm magam. több száz levelet kapok és néha annyira jókat röhögök. még soha, egy fiúnak sem válaszoltam, de ha valaki egyszer megtetszik én simán fogok...
macskaszemu 2014.03.04 16:15:19
most tökre eszembe jutott, amikor x évvel ezelőtt a vörös kitalálta, hogy bazmeg csináljunk "vacsoracsatát" hármasban vele meg a schellerrel, ami a következőképpen festett: miután egy napig főztem, és tisztára nyaltam a lakást, már tök idegben vártam őket, erre a két ági…..
avörös 2014.03.05 09:44:56
macskaszemu 2014.02.11 06:47:25
"amikor úgy érsz el szakmai sikereket hogy nem is dolgozol a szakmában"..
avörös 2014.02.15 08:45:01
Rendes éves összefoglalónk első, második és harmadik részét is tessék elolvasni, úgy teljes az élmény. OKTÓBER Tízmillió néző mellett a torrentezők is nagyon szerették a Breaking Bad-finálét, megjósoltuk, hogy egy Geszti-mentorált nyeri az X-Faktort, Bear Gryllsszel…..
A Sons of Anarchy-t alkotó Kurt Sutterrel kapcsolatban egy dolgot mindig illik elmondani. A pali a kiszámíthatóságig kiszámíthatatlan, azaz pontosan azért tudjuk kitalálni előre a sorozat fordulatait, mert már van hat évadnyi rutinunk, és tudjuk, mire számíthatunk egy ártatlan…..
A Morning Show műsorvezetőjének saját bevallása szerint sem volt túl jó a reggele, a műsor elején valami zúgás miatt nem tudott koncentrálni az adásra, Vadon János és Rákóczi Ferenc társaságában úgy két percen keresztül bosszankodott, majd ugyan folytatta a műsort, de csak…..
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
avörös 2013.11.21 11:34:53
comment:com Döntsön a nép! 2013.11.07 15:30:00
Indul a rendes díjkiosztó-szezon, elsőként a People's Choice Awards-szal, ami ugye a nép hangja, és mint ilyen, több kategóriája van, mint egyszeri képviselőnek az asszonyverésre. Mi ezek közül csak a tévéseket mutatjuk meg, mert minek a többit (eleve, minek ezt is), vastaggal…..
macskaszemu 2013.10.31 17:36:35
amikor a masodik bulmers utan kipirulo arccal kiseloadast tartok arrol hogy budapest milyen elkepesztoen gyonyoru es en milyen szerelmes vagyok bele, akkor ra kell dobbennem, hogy budapest elkepesztoen gyonyoru es en bizony meg mindig szerelmes vagyok bele...
A 4500-adik csapóval október 20-án, vasárnap befejeződött a Kossuthkifli című tévésorozat forgatása, kaptuk a hírt a produkció környékéről, kiegészítve pár képpel. Az egyikről Kapitány Iván operatőr úgy néz ki a világba, hogy nem merjük nem megmutatni.…..
Hat számot ért meg a POSZT nevű kezdeményezés, aminek már születését is aggodalmas tekintetek és tamáskodó mosoly kísért: a hetilap ugyanis a magyar nyelvű internetes tartalom legjavát, a véleményformálónak, értékesnek tartott kontentot nyomtatta ki és adta pénzért az…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.11 09:30:00
Nesze neked sikertörténet: a House of Cards a saját dugájába dőlhet a második évad után, mert a főszereplői leginkább filmeket szeretnek forgatni és nem tévésorozatot.  Nálunk megbukott a Hazugságok gyűrűjében című török sorozat (a TV2 vetítette), az amerikaiak viszont…..
A vasárnapi nézettségi verseny egyik nagy kérdése az volt, mennyivel képes megfejelni a Breaking Bad a sorozat utolsó előtti részének 6,6 millió körüli nézettségét. Mi hétmillióra tippeltünk, meglehetősen alábecsülve azt a felhajtást, amivel a sajtó felvezette a…..
A Torrentfreak.com szerint a rekordnézettséget hozó Breaking Bad-zárás a kalózokat is nagyon érdekelte: világszerte legalább 500 000-en töltötték le az epizódot 12 óra alatt. Ezzel a Felina című rész lett a sorozat hivatalosan is legtöbbet letöltött epizódja, legalábbis ami a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.08.29 09:30:00
Rapszodikusabbak vagyunk, mint a Super TV2 nézettsége, de okkal, szabadságolások miatt nem nagyon van idő mindenre. Tegnapi és mai hírek, vegyesen. A Hollywood Reporter megkérdezte a Breaking Bad rajongóit, melyik sorozatbeli beszólás a kedvencük. Az "I'm the one who knocks" nyert.…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
avörös 2013.08.27 03:01:21
avorosszerint.tumblr.com/post/59422963750/buzzfeed-sorry-and-youre-welcome
nálam ez a gif mindent visz :)
amúgy MC szerintem egy mocsokcsinos csaj. olyan feszes teste van, hogy beszarás. ruhában is látsziik, hogy milyen jó az alakja, felesleges vetkőzni. lédigaga új száma nekem bejön, amúgy is kamázom a csajt, neki is teljesen felesleges volt vetkőznie. zsinórtanga ráadásul.én pontazt szerettem gagában, hogy mindig sokkal eredetibben volt átlagos. ezek a fellépések lassan már öreganyámat sem lepnék meg a helyi kultúrház laminált padlóján. :(
avörös 2013.08.27 11:19:47
@koschwarz: gáz amit csinál a szentem, de közel nem lindsay lohan. jaj azt a csajt is úgy sajnálom. de ő már tényleg tönkrevágta magát. amúgy tudom, gáz, de néha bulvárt azért olvasok és ez a MC azon kívül, hogy kurvásan öltözködik, ami néha amúgymég jól is néz ki, semmi mást nem csinál. nincsen ennek semmi botránya. nem ittasvezet, nem ver meg senkit. nem kell mindenkinek lealjasodnia. lehet ő is le fog, de hátha nem. amúgy tényleg nem szép a feje, de kurvasok fotót néztem róla és nagyon durván kisportolt teste van. az elvitathatatlan. azt vágom, hogy lehet, hogy nem mindenkinek jönnek be az ilyen vékony lányok, de az a segg hidd el nekem, hogy kicsit sem lóg; olyan feszes az, hogy a vasárnapi rántotthúst is ki lehetne klopfolni rajta. amúgy a zenéje kritikán aluli. és amúgy soha nem gondoltam volna, hogy egyszer MC seggéért fogok kiállni. jóreggeltkedd!
Megpróbáltuk a közösségi médiázást, a blogolás jobb. Welcome back. A Defamer szerint Niki Finkét, a Deadline Hollywood rettegett bloggerfőnökasszonyát kivágják a laptól, mint macskát szarni. Meglátjuk, ezt a hírt az elmúlt hat évben vagy ötször tuti lehoztam, és egyszer sem…..
avörös 2013.08.22 21:26:08
@Leadfoot: hallod. gondolom itt mindenki sorozatfüggő (éljen!) az orange is the new black az mennyire jó? mert a másik netflixes, a house of cards kurvára bejött, de mindig félek azoktól a sorozatokból, amikben a főszereplők nők, főleg ha viccesek akarnak lenni (pl.: new girl). egyszerűen kurvabénák. például képzelj egy breaking badet női főszereplőkkel. pff. na mindegy. szóval az OITNB mennyire milyen? félek elkezdeni...