Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurbaszov

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán barátunk erőteljes hangvételű levelében gyalázatot és blaszfémiát kiált, kétszeresen is, de szerintem azért nem kell ennyire szigorúan bánni a Spar farsangi akciójának kitalálóival az elbénázott játék miatt. Egyrészt az átlagmagyar szerintem kb. pont annyira van tisztában a farsangi időszak…..
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
Ismét egy eladó mesél arról, hogy milyen a kassza vagy épp a pult mögött állni. Ha nincs is mindenben igaza, - hiszen arról aztán egyáltalán nem a vevő tehet, ha őt az első napján lehetetlen küldetésként beteszik kasszázni -, de elég szemléletes képet fest a néha varacskos…..
Kurbaszov 2014.09.18 16:35:14
Bútorvásárlási herce-hurca számtalan wtf elemmel tűzdelve, amik a nekünk csatold doksik (írásbeli panasz a lent részletezett feltételekkel, szállítólevél a kiszállításról, fotókkal dokumentált átvételi elsimervény a visszaszállításról) alapján mind igazak. Egyrészt az…..
Régi bölcsesség, de egyre nagyobb okosság, hogy, ha áram van, minden van. Elkezdtem elképzelni, hogy mit is jelent ma egy áramszünet, de gyorsan abbahagytam, mert olyan rossz volt. Lemerül telefonok, sötét monitorok és tévéképernyők, néma csönd, és még egy pati-kukit se…..
Kurbaszov 2014.07.25 19:13:31
@kombusz: Vazze... igazad van... 41 ezer..
félreütöttem a számológépet, gondolkodni meg nem volt kedvem melóban...

THX :)
Többször foglalkoztunk már a Spar Erzsébet utalvány felhasználási poliszijével, de úgy látszik örök darab ez is. A témához korábbi poszt APEH-állásfoglalással turbózott Spar-válasszal és egyéb okosságokkal itt. A hivatalos levél nekem mondjuk csak arra magyarázat,…..
Kurbaszov 2014.07.23 17:20:05
@Kulics: Vagy letépem az 500-as utalvány 1 század részét a sarkából, oszt akkó mán 495 ft.
Van itt minden, ami egy klasszik zimmerferis sztoriban szokott lenni: másnak kiadott szoba, lepattant pótszállás, műszálas ágynemű, használhatatlan bicikli, kedélyeskedő beszólások. Ezek egy része persze lehet szubjektív, de mivel Orsolya beszámolója inkább csalódott, mint…..
Nyomdász és barátai egy rekesz sörrel készültek az estére, amit a Lindből akartak beszerezni. A diszkont adta a sört meg az üveget, de a rekeszt az istenért se. Nyomdász kiakadt. (Nem értem mi baja. Végül is az is lehetne, hogy az üveget se kapja meg, aztán vihetné haza…..
Teszi fel a kérdést Gergő a magas pluszköltségekre panaszkodva. Csekkoltuk a dolgot, és bár a főállású programozó kicsit túldramatizálja a helyzetet, hiszen 2 felnőtt+2 gyerek már családi jegyet vesz, amire nem 800, hanem csak 200 ft a kezelési költség a misztikus E-díj,…..
Túltolták a kálium-szorbátot a Gávavencsellői Sütőüzemben, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a magas tartósítószer-adalék tartalom miatt elrendelte a termékek forgalomból történő kivonását és azonnali visszahívását. A Nébih honlapján közzétett…..
Kurbaszov 2014.04.11 15:12:00
Gábor értetlenül áll a jelenség előtt, hogy az egész világon forgalmazott + egész világon garanciális Sony PSP konzolt sehol nem veszik be szervizbe, miután megszünt a bolt ahol vették: A történetem lényege, hogy 2011.05.27-én megrendeltem és átvettem egy psp játékot ami…..
Kurbaszov 2014.01.16 14:43:44
@killertom24: Teljesen igazad van, a 10 éves gyerek játszon társassal vagy menjen ki focizni.
A cyber népesség így is kockákat nevel és barátjuk csak egy van: a facebook.
Péter szomorúan vette tudomásul, hogy az akciós fényképezőgépét fél évvel később az ajándék tablettel együtt sem fogja tudni féláron eladni. Természetesen a Samsung visszamenőlegesen nem tud segíteni az árképzésben, bár az vicces, hogy szerintük nem az általuk…..
György az őskommunista hiánygazdaság apokalipszisében találta magát váratlanul, amikor éjfél után indult  cigarattát vételezni Budapest szívében. A környékén egyetlen nonsztop trafik volt, ahol viszont annyira leltáraztak, hogy egy dobozzal nem tudtak kiadni: Szinte…..
Kurbaszov 2013.08.01 17:29:03
@bigmac: Ez így igaz.
Kurbaszov 2013.08.01 17:32:59
@Disznó Úr: Igen, sokan nem látják át, hogy egy dohányos az élete során annyi illetéket fizet a zárjegyek miatt állam bácsinak, hogy nyugodtan "kihaldokolja magát drága pénzért", és mire meghal, még mindig marad bőven abból a sáncból állam bácsi zsebében...
Kurbaszov 2013.08.01 18:15:42
@atörökk: Jogos, a (f@sz)fejesek inkább vesznek maguknak egy új Audit (persze egy ismerős nevére, mert nekik kell az albérletpénz is, meg vagyontalanok...).
Bár az Ikea üzletein kívül nem kaphatók a termékeik, Ákosnak mégsem cserélték az egy hónap alatt elpusztult evőeszközeit, amikor számla nélkül próbálkozott. Áfás számlával más lett volna a helyzet, bár ügyvéd ott is hasznos. Csatoltam egy képet az egy hónapja (!!)…..
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
Csak hogy ne legyen annyira egyoldalú a sok naiv ügyfél, tekintsünk be egy kortárs szórakoztatóipari létesítmény kulisszái mögé. Naiv diákmunkás nem sejtette, hogy a napi 8-12 órás üvöltés a horrorszínházban ennyire fájdalmas lesz: Eszter vagyok, 22 éves, nappali tagozatos…..
Kurbaszov 2013.04.23 19:45:39
@Macropus Rufus: Vagy a férje még neki is kamuzik a vállalkozásról... :)
Egy hónapja már kaptunk egy jelentést, hogy a Telenor máshogy mér, mint amit a stick mutat. A héten pedig Sikkes Sittes jelentette a Homár reanimált Facebook-oldalán, hogy nála 8 GB kúszott el egy hét alatt feltűnés nélkül. Mondjuk a korlátlan böngészés és emailezés csak a…..
Kurbaszov 2013.03.08 09:46:38
Ne legyünk annyira negatívak, végülis a tömege legalább nem lett több a teszkós sajtnak az új címkétől: Tegnap vásároltunk a szolnoki Tesco-ban. Felirat: Akció -33% Azt hiszem a képet nem kell magyarázni (a címkék egymáson voltak én vettem le kíváncsiságból… rendes…..
Kurbaszov 2013.02.12 14:25:57
Naiv ügyfélnek nem jött be az LG szervize mert fél év alatt 2x ment tönkre a ledes tévéje, amikor eljutottak a cseréig, csak ráfizetéssel akartak neki újat adni. 2012 közepén vásároltunk egy LG 106 cm-es LED megvilágítású lapos tv-t. Akkor kezdődött a foci EB, és az…..