Regisztráció Blogot indítok
Adatok
champion30

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport állítása szerint, a Juventus mestere, Antonio Conte közvetlenül is felvette a kapcsolatot a klub egykori támadójával, Zlatan Ibrahimovićcsal. Az olasz és a francia sajtóban keringő pletykák szerint, a Juventus minden követ megmozgat a Paris Saint-Germain…..
champion30 2013.04.22 15:21:32
@csakajuveésalex: Felrertettel, es kiragadtal egy mondatot a szovegbol! leirtam hogy miert nem akarom vissza Ibrat a csapatba! Arra akartam felhivni a figyelmet hogy legyen mar bennunk egy kis gerinc es ne loholjunk senki utan aki egyszer mar cserben hagyott minket es akinek egyszer nem voltunk eleg jo! Vannak mas alternativak is a piacon elhiszem te is es mindenki egy golvagot akar a csapatba vegre de az elveinkbol ne adjunk alabb! Abba nem akarok belemenni ki mekkora Juventino, en '96 ota szoritok a csapatnak mikor BL-t nyertunk az Ajax ellen oriasi volt, vagy mikor egy evvel kesobb kikaptunk a Dortmund-tol, Alex sarkazasos golja utan felcsillant egy kis remeny de kikaptunk es konnyeztem mert gyerekkent egyszeruen nem tudtam felfogni hogy a csapatom (ami a vilag legjobbja volt akkor) kikaphat...
Es a tavalyi bajnoki cim mikor megnyertuk Angliaban dolgoztam(aznap este is) es nem nezhettem a meccset csak mikor kileptem az etterembol lattam meg a telefonomon ugraltam es kiabaltam oromomben, neztek is a csicska angolok hogy mi bajom van de kit erdekelt akkor az Oreg holgy ujra bajnok lett! :) Es Del Piero nekem is orok kedvencem. Gyerekkent az o cseleit probaltam utanozni( mar amennyit lathattunk tole mert ugye Magyarorszagrol nem sok olasz meccset lehetett latni a tv-ben akkoriban)es O volt az aki miatt megszerettem a Juvet egyaltalan! A fura hajviselete kopasz csak elol meg volt hagyva a frufruja oriasi volt akkor, es mellette a vegletekig szereny, csak a focival foglalkozott egy zseni volt es meg ma is az! Hat alig tudtam felfogni hogy itthagy minket pedig mindenki tudta hogy ez eljon egyszer...
A Juventus vezetősége biztosra veszi, hogy Antonio Conte hosszú maradásra készül, s a pletykák ellenére Zlatan  Ibrahimović nem lesz a klub játékosa. Mérkőzés utáni nyilatkozatában Conte élesen kritizálta az olasz labdarúgást körülvevő közeget, s távozását is…..
champion30 2013.03.18 19:54:26
@4Evorg: Nem olvastam de en nem hiszem hogy kizarolag a Milan es az Inter kozott lehetett valasztania! Amugy akkor mar inkabb Milan azt talan kevesbe utalom! :D
champion30 2013.03.18 22:35:49
@danimester1: Igen a kispadrol szelektalni kell szigoruan! abbol nemi penzt lehet csinalni. Csatarokbol en szivem szerint senkit nem adnek el mert padra mind jo :D csak az meg nem eleg hosszu szoval... befejezonek szerintem Llorrente tokeletes lesz, melle kell valaki, Jovetic se rossz csak a lilak nem adjak nekunk sztem semmien aron, Murielben van potencial. Szeretnek vegre olyat latni hogy valamelyik csatarunk helyzetbe kerul vagy megveri egy csellel a vedojet---> ziccer es elguritja a hosszut vagy basszon bele egy nagyot nem erdekel csak lassunk vegre egy csatart aki kimeletlenul kihasznalja a helyzeteit!!!
Mérkőzés utáni nyilatkozatában Antonio Conte a Juventus Stadium közönségét kritizálta Sebastian Giovinco kifütyülése miatt: "Néha igazán felbosszantanak engem." Giovinco gólt szerzett a 3:0-ás Juve győzelemmel végződött mérkőzésen, azonban a szurkolók mégsem álltak teljes…..
champion30 2013.02.25 12:44:07
@ambrobert: Remelem ez csak vicc amit irtal! Giacc mint technikailag legjobb jatekosunk? :O Ragad hozza a labda? :D Lehet hogy Giovinco nem vilagklasszis( sot biztos) de hogy technikailag nagyon kepzett, jol cselez, gyors, mozgekony, hajt vegigkuzdi a meccseket ezt meg a vak is latja. Giaccherininek tavaly voltak jo meccsei de o az aki nem Juve szint rengeteg alibi passzot ad, nem tud elore jatszani talan padra elfer de ebben a jatekrendszerben egyszeruen nincs helye. 442-ben esetleg 433-ban lehetne neki helyet talalni DE nem a Juventusban ;)
A korábbi Udinese-sztár, Alexis Sánchez visszatérhet korábbi sikerei tágabb színterére, a Serie A-ba. Ráadásul a Corriere dello Sport szerint ez már a nyáron megtörténhet. A chilei nem igazán találta meg számítását Katalóniában, így nem csoda, ha néha azon kapja magát, hogy…..
champion30 2013.02.15 12:43:20
@Juventino_89: Zlatan sose rugot 20 korul a Juveban... de nem tetszett az akkori jatek amit jatszottunk. Capelloval a padon, Trez meg Ibra volt fent a ket ek, Del Pierot meg padoztatta vagy fel evig. Eredmenyes volt az teny, Nyertunk 1:0 ra vagy 20szor. De azert sokan emlekeznek ra mennyire minosegibb es latvanyosabb volt egy DelPiero-Trezeguet kettos...