Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feenyhozoo andorid

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ambientes, poszt rockos black metal zenekar. Zenekarnak álcázott szólóprodukció. Gyakorlatilag tökéletes elektronikus lemez. A világtörténelem egyik legjobban sikerült feldolgozás-zenekara. Huszonéves new-school hippik. Heti ömlesztett kritikáink. Wolves In The Throne Room - Black…..
Robbie Williams bejelentette, hogy november 9-re elkészül vadonatúj nagylemeze és addig még egy kislemezzel is megörvendezteti a népet. A Reality Killed The Video Star című lemez a 2006 óta tartó hosszú hallgatást töri meg. Úgy látszik időközben a kiadójával is sikerült…..
A Doomriders új lemeze csak kora ősszel jön, de már most nyilvános két szám. Ezek közül kéne választani, ami nagyon nehéz, ugyanis mindkettő perfekt munka, a tuskó rocknroll/metal zene sosem volt még ennyire finom. Legyen akkor a címadó, ez talán jobban elüt a korábbi Doomriders…..
feenyhozoo andorid 2009.07.28 20:38:41
Nem volt még annyira régen, hogy megjelent az Óriás Jön című nagylemeze, de azért eltelt egy-két hónap és kíváncsiak voltunk, vajon mi minden történt a fiúkkal azóta. Na, meg persze lesz egy élő felvétel is a munka ünnepén a Fish! társaságában a Dürerben, szóval ez is…..
feenyhozoo andorid 2009.05.01 10:53:36
@munkatarsunktol:

na, ugye! :D
Már csaknem fél éve, hogy kijött az Isten Háta Mögött legutóbbi Kényelmetlen lemeze, de budapesti koncert eddig nem sok volt. Most viszont április 11-én, szombaton, fellépnek a Dürer-Kertben, mi pedig szimpla ajánló helyett egy kétórás beszélgetés kivonatát közöljük le…..
feenyhozoo andorid 2009.04.13 18:40:53
Nézzük mit tartogat nekünk a mai nappal induló következő egy hét, legalábbis a zenei programok tekintetében. Szubjektív programfelsorolásunk következik az Angertea-vel, az Aebsence-szel, az MWS-sel, a Moonsorrow-val, a Solutionnel, a Velvet Stabbel, a Jazékiellel, az After Cryinggal…..
A Primary Wave nevű cég még három éve lett 50%-os tulajdonosa a Nirvana-dalok szerzői jogainak, mikor megvásárolták azt Kurt Cobain özvegyétől, Courtney Love-tól, 50 millió dollárért. Akkor úgy gondolták ennél simán többet termelhet a néhai zenekar, hiszen lépten-nyomon…..
feenyhozoo andorid 2009.03.21 00:42:36
@Sziszabi: bölcsész nem magol jogot és a sex pistols meg szar.
A héten ismét jól megnézzük az olyan friss videókat, mint a Ghost of Tom Joad, a Kistehén angolul, meg ilyenek. Meg persze zúzunk is, mert lesz Testament, hogy az öregebbek is örüljenek, de gondolunk a fiatalokra is, akik kapnak Röyksoppot, Static X-et és egy kis Ektomorfot is.…..
Banális megállapítás, de minden nap valaminek az évfordulója van. Nézzük meg kik születtek, kik haltak meg, illetve milyen kis, és nagy jelentőségű dolgok történtek a jövő héten. (Aki tud még a hétre vonatkozó eseményt a zenei világból, kommenteljen! Az előző hetit itt…..
Nem titok, hogy töménytelen mennyiségű sajtóanyagot kapunk a szerkesztőségbe. Elég nehéz szelektálni, hogy mikor, mi kerüljön ki. Mivel az alábbi eseményhez szaftos bulvárcuccok is tartoznak, ám legyen (úgyis mi vagyunk már a Lángoló Blikkárok, ahogy egyik olvasónk mondta).…..
Jó hírem van – elsősorban saját magamnak – nem kerülök börtönbe. Mielőtt bárki meglátná bennem a tolvajt, sikkasztót vagy mördörört, szögezzük le: csak az adósok börtöne fenyegetett. Történt ugyanis, hogy Judy 2008 áprilisában fogott egy váltás ruhát, vett egy…..
A dózerfesztivál hátteréről sajtótájékoztatót tartott Bakács Tibor Settenkedő „törzsvendég" és Jakab Zoltán programszervező. „Körbe lehet telefonálni a volt alternatív művésztársadalmat, és meg is tesszük, és felemeljük a hangunkat a Kultiplex bezárása ellen,…..
JANUÁR 10 Csütörtök Supernem, Nomad 11 Péntek Wacuumairs: Mentha (lemezbemutató), Hősök. DJ'S: Frequent, Rocksteady, Zomblaze. Hosts: Wacuumairs crew 12 Szombat Copy Con, Cozombolis, Bengáli Tigris 13 Vasárnap Tereskova 14 Hétfő Korai Jam Session Fókatelep 15 Kedd Tuesdie: Wall…..
feenyhozoo andorid 2008.01.07 23:16:27
Riadó, riadó! Aki hallja, addja tovább! Megszűnik, majd lebontják Budapest egyik legrégebbi szórakozóhelyét, a Kultiplexet. Az okokról később, most minderről csak annyit, hogy itt ez a blog, mintegy hivatalos része a bontásig tartó időszaknak. Itt olvasható lesz minden részlet,…..
Bigyóblog Napi kvíz 2007.11.27 15:23:00
Vajon miért lukas a bögre fogója? Kolléga megoldása, talán ezért? :) ..