Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boros Tás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
Boros Tás 2014.02.23 05:18:16
@kisörDög: mert nem ismered az amerikai autokat xsak hallomasbol
Meglehetősen zaklatott sors jutott Leonardo DiCaprio malibui otthonának, amely 2002 októbere óta a színész tulajdona, akkor 6 millió dollárt adott az ingatlanért, amelyet tavaly májusban havi 75 ezer dolláros bérleti díjért hirdetett meg. Novemberben aztán gondolt egyet és 23…..
Boros Tás 2013.08.23 02:54:39
@parandroid: haha ez jo :) kakamolekula....
Elszivorol nem hallottal? A hazak nagy szazalekban igy vannak epitve.
Boros Tás 2013.08.23 02:58:08
@Coco Binky: Az eladasi ar 80%ban azert ilyen magas mert Malibun van es kozvetlen az ocean parton. 10% a telken levo epuletek es a tobbi pedig azert akie a haz.
A minap hívta fel a Magyar Helsinki Bizottság a figyelmet arra, hogy a túlságosan általános indokok alapján elrendelt fokozott ellenőrzések alatt indoklás nélkül állíthatnak meg, igazoltathatnak és kutathatnak át bárkit rendőrök. Az USA-ban stop and frisk névre keresztelt…..
  A tengerentúlon nem cicóznak vésővel és kalapáccsal, robbantanak   Négy éve bezárt erőművet semmisítettek meg Amerikában, Miamiben, robbantással. A korábban 60 éven keresztül 350 ezer háztartást árammal ellátó erőművet azért zárták be, mert a régi…..
Boros Tás 2013.08.14 05:09:42
@Mária Pirézia: Ez qrva jo, ilyen jot regen nevettem.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..