Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scheiniban

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló magyar nanocsoda 2014.12.12 07:50:26
Bullshit. A szó jelentése: hülyeség, süketelés, buta beszéd, blöff. Nem tudom, miért, de ez jutott eszembe, amikor a blog több olvasójának javaslata alapján elkezdtem utánanézni a Lavylites terméknek. Néhány oldal átolvasása után pedig rájöttem, nem is a termék a lényeg:…..
scheiniban 2015.03.24 10:32:25
@Brother Love: Üdv. Nem szívesen szólok hozzá ilyen szkeptikus megjegyzéshez, de mivel kérdés hangzott el így megteszem! A kérdés hogy hangzik el mindez az orvos szájából hogy lemondunk Önről.
Volt páromnál 2009-ben diagnosztizáltak mellrákot, annak is egy "agresszív" formáját. A párom, mivel az egészségügyben, majd magán egészségügyi intézményekben dolgozott, ahol daganatos betegeke utókezeltek, úgy döntött nem fogadja el a kemoterápiát! ,csak a daganatot veteti ki! Az Öt műtő orvos valamint annak felesége, mellesleg az altató orvos, azt mondta a műtét után, sajnos maradtak rosszindulatú sejtek ezért mindenképp melleltávolítást javasol, de semmi probléma, mert mivel egyben plasztikai sebész, majd csinál neki új mellet! amennyiben nem engedi levetetni a mellét, max 6 hónapja van! Ott voltam, ez így szó szerint hangzott el!!! Tehát kedves uram ez így hangzik,hangzott el! Termésetesen nem engedte levetetni a mellét, sem kemót 5 évet élt TELJES ÉLETET !!!!! Csak és kizárólag gyógynövényekkel kezelte magát! M ég az étrendjén sem változtatott jelentőse. Persze mondhatja Ön hogy MEG IS
HALT. Tudja akivel egy időben hasonló okból lettek operálva és gyógyszerezve, SAJNOS már évekkel előtte meghaltak. Lehet szidni a gyógynövényeket meg a sok bóvli és valóban bóvli terméket, de akad köztük néhány ami igazán jól vizsgázik! Ennyit arról hogy miént mondanak le egy emberről vagy egy állatról!
Szomorú de így van. Ezek szerint Ön még ezt szerencsére nem tapasztalta meg! Maradjon is így!!!!