Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorrky

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JustaBlog A KEZDETEK: 2016.01.10 21:08:17
Itt ismerkedtem ezzel a lánnyal, ezen az oldalon. Ráírtam egy válasza kapcsán amit egy "Miért nincs egyetlen normális pasi sem ezen az oldalon..." kérdéshez írt. Elkezdtünk beszélgetni, szimpatikusak lettünk egymásnak, leírta, hogy már régóta figyeli a válaszaimat és többnyire tetszik neki ahogy…..
JustaBlog A KAPCSOLAT: 2016.01.10 21:07:27
Úgy adódott, hogy következő hétvégét is együtt tudjuk tölteni. Írtam neki megint (persze most is kb. egy nappal azelőtt tudtam meg), ő jött ismét. A program ugyanaz volt, filmezés és közben persze egymásba gabalyodtunk. Közben és gyakran elolvastam azokat a dolgokat amit exével írt az ő jelenléte…..
JustaBlog A VITÁK: 2016.01.10 21:06:13
Még az albérletbe költözésünk előtt volt még egy komolyabb vitánk. Az Air Race előtti nap meg volt beszélve a húgával és a barátjával, hogy majd négyesben megyünk le megnézni. Mivel barátnőm (ex...) és a húga apukája pilóta ezért elég közelről érinti őket a repülés. A húga főleg nagyon szereti,…..
JustaBlog AZ ELHIDEGÜLÉS: 2016.01.10 21:05:07
Még nyáron az ő munkahelyén volt egy biztonsági őr srác aki bepróbálkozott nála. Nyomult ezerrel minden eladó vagy pultos csajra a plázában így rá is. Neki ez bejött és be is jelölték egymást facen, elkezdtek beszélgetni. Elég sokat beszélgettek és ez engem természetesen zavart, hiszen tudtam, hogy…..
JustaBlog A KAPCSOLAT VÉGE: 2016.01.10 21:03:50
Október elején jártunk már, az évfordulónk szeptemberben volt, de megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit. Én tudom, hogy dolgoztam egész nap, csak 10 után értem haza és ő is dolgozott azt hiszem. Igazából nem készültünk semmivel egymásnak. Lehet ez hiba volt, egy picit rossz is így…..
JustaBlog A LETARGIKUS VÉGJÁTÉK: 2016.01.10 21:02:40
Hazavittem hát a virágot. Örült neki, betettük egy vázába amit az íróasztalára tett, de már nem láttam azt a meghatódottságot rajta. Én próbáltam többször a kedvében lenni, ölelgetni, puszilgatni, elmondtam neki onnantól fogva minden reggel, hogy szeretem és nem akarom elveszíteni. Már nem érdekelte…..