Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Városi alkalmazott

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi Áruház földszintjén lévő egy webezőhely nem bírta kapacitással.  A már menekültek által kapcsolattartásra használt, debreceni cég által már egy ideje  működtett netklub mellett hamarosan újabb nyílik - a szomszéd helyiségben. Ennek jó oldala is lehet:…..
Sziasztok, nem régiben kezdtem csak olvasgatni az oldalt, tetszik, hogy van Bicskének egy ilyen fórum jellegű tájékoztató honlapja. Nem tudom szabad-e ilyet kérni így újoncként, de megköszönném, ha lehoznátok a levelemet, hátha tudunk egy picikét másabb szemszögből közelíteni a…..
Városi alkalmazott 2013.07.25 15:03:04
@Lina25: Teljesen egyetértek,az meg ,hogy előbb vagy utóbb baj lesz az a kedves Raszta Úr leveléből is kitűnik."A záróra kicsit nehézkesen ment ugyan, de a barátja teljesen készséges volt, segített nekünk, ahol tudott." Az-az nem igazán akaródzott mennyije, és gondolom a józanabb "vendégnek" kellett jobb belátásra bírni.Kedves bicskeiek! Ahonnan ezek az emberek jönnek ott olcsó az emberélet.Afrikába évszázadok óta nem volt béke,egymást ölik a törzsek,vagy az őket gyarmatosítani akarók gyilkolják őket .Afganisztánt gondolom nem kell bemutatnom.Tehát képzeljünk el egy kocsmai verekedést amit olyan emberek vívnak meg ,akik vagy maguk is öltek már,vagy csak nap mint nap látták,hogy mások hogyan ölik halomra egymást.
A minap az egyik bicskei élelmiszerboltban három afrikai menekülttel rövid beszélgetést folytattam. Segítségre volt szükségük és mivel a biztonsági őr nem tudott angolul, úgy gondoltam, hogy ennyit megtehetek. Nagyon udvariasak voltak, többször megköszönték…..
Az említett cikkel kapcsolatosan tájékoztatjuk - írja a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) közleménye -,  hogy a Debreceni Befogadó Állomáson elhelyezett kérelmezők létszáma a leírtakkal ellentétben nem 1500 fő, hanem jelenleg 1000 fő körüli. A…..
A Szár községben élő Szilágyi László, a Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselője ebben az interjúban hulladékgazdálkodási káoszról és hadikommunizmusról beszél az új törvény ismeretében.  Szilágyi szerint egy működő rendszert dúlt fel a Parlament.…..
Bicskei Szó Ír az olvasó 2013.06.30 12:06:51
Üdvözlöm.Kellene egy cikket írni a menekültáradatról, ami tarthatatlan már itt Bicskén. Tegnap újabb tömeg menekült érkezett Debrecenből mert ott összeverekedtek....Majd itt jól fognak viselkedni?A menekülttábori Tescoban tarthatatlan a helyzet... Tolakodnak, erőszakosak és tele…..
Ha Ön gyermekét, unokáját a későbbiekben egyszer végre egy tisztességes, igényes játszótérre szeretné elvinni Bicskén, kérjük, ha teheti, most gyermekeivel, unokával együtt jöjjön el 2013. július 4-én 18 órára a Bocskai utcai játszótérre vagy gyermekei érdekeinek…..
Pénteken és ma egy-egy idős asszonyt támadtak meg Bicskén - értesült a Bicskei Szó. Egyiküket bántalmazták is, mindkettőjük nyakából ékszereket téptek ki Bicske alsón és a Telepen.   Egyikük, aki Aradi Vértanúk utcai lakos - pénteken Bicske alsó felüljárójának B…..
A bicskei közbeszédben egyre többektől hallani a reménykedő kérdést: tényleg elmegy Bicskéről Tessely Zoltán?   Egyes vélemények szerint a bicskei Fidesz - Pálffy Károly alpolgármestert indítja polgármester-jelöltként. Két másik név is pörgött korábban, mint…..
 Részletek...    A fémtörvény átalakítása helyett külön jogszabály rendezheti a fémfelvásárlás állami kézbe vételét. A büntető törvénykönyv módosításával pedig a terrorista bűncselekményekhez hasonlóan több évtizedes szabadságvesztést kockáztatnak…..
Városi alkalmazott 2013.02.11 12:28:04
Értesülésünk szerint lemondott a Bicskei Gazdasági Szervezet igazgatója, Gótzy Kornélia. Egyes szakmai vélemények szerint a városgazda szervezet anyagi és eszközi lehetőségei között a lehető legjobb teljesítményt nyújtotta vezetése idején. Nevükhöz kötődik a…..