Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csótányegér

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
csótányegér 2013.05.22 08:59:50
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
A krónikus oxigénhiánnyal küzdő alkalmazottak hamisnak vélték a 2012-es kiadású utalványokat, mert azok máshogy néztek ki, mint a 2013-as széria. Még rendőrt is hívtak, aki ugyanúgy nem fogta fel, mi bajuk lehet szerencsétleneknek: A Pólus Centerben lévő Tescoban…..
csótányegér 2013.05.14 08:24:03
Hong Kongból vásárló ügyfél kifejezetten boldog, mert 6 nap alatt ideért a jelöletlen borítékja. Azt viszont nem érti, hogyan gazdálkodta ki a Magyar Posta a költségét, amikor a feladó odaát 87 forintot fizetett erre a célra: A mellékelt képen jól látszik, hogy Hong Kongból…..
Olaszországban 10 év után először sikerült a rendőrségnek fényképes bizonyítékokkal lebuktatnia a leginkább Rómában tevékenykedő reptéri tolvajbanda legalsó szintjét: Nyolc olaszországi reptéren elkövetett száznál is több lopás, károkozás és lopási kísérlet…..
Elszabadult címkehekker szedi áldozatait illuminált állapotban Mamaország diszkont hipermarketeiben! A mellékelt címkével egy ALDI boltban vásároltunk almát. Feltételezem, hogy áprilisi tréfának szánták a 4 tréfás 'elírást'Üdvözlettel: Fecoka1Privát…..
Attila hátrányosan megkülönböztetve érzi magát, amiért a Cinema City összes mozija közül egyedül a Mammutban emelte meg a jegyárakat 15%-kal: Érdekes, egyben felháborító dolgot fedeztem fel, s gondolom nem vagyok egyedül. A Cinema City, amely egyébként csaknem monopol…..
Viszakézből hárítják a terrorveszélyt az Aldiban, biztonsági embert hívnak a gyanúsan telefonáló személyekre: Az Aldi Váci út 14-sz alatti üzletében kerekedett a történet 02. 04-én. Az üzlet egy régi moziból lett kialakítva, ezért az utcáról egy hosszú, széles…..
csótányegér 2013.02.15 14:53:00
Ugyan Zoltán már 2011-ben bepanaszolta a hamis bélszínrolót, amit a CBA-ban forgalmaznak, továbbra is a CBA-ban vásárol hamis bélszínrolót: Tisztelt CBA! Napi szinten vásárolok az Önök üzletében, és panasszal szeretnék élni a Mirelit-bélszínrolók kapcsán. Kevesen…..
csótányegér 2013.02.15 14:49:45
Egészen elképesztő, hogy míg Ámerikában autóval hajtanak a kirakatba éjjel, nálunk nappal volt pofája két csávónak besétálni, és ellopni két Retina MacBookot a Duna Plázából. Az XMS alkalmazottai egy ideig kergették az elkövetőket, akikből további lopott termékek, ruhák…..
csótányegér 2013.02.04 15:38:27
Örvendetes hírrel fogadta Jocót a Windows 8 utazásos alkalmazása. Náluk már a Duna vonalán meghosszabbították Ausztria határait, így kaptunk egy újabb esélyt az élettől: Az új Microsoft Windows 8 Utazás alkalmazásában pillantottam meg a Lower Austria, Austria utazási…..
csótányegér 2013.02.04 15:29:59
Naiv ügyfélnek nem jött be az LG szervize mert fél év alatt 2x ment tönkre a ledes tévéje, amikor eljutottak a cseréig, csak ráfizetéssel akartak neki újat adni. 2012 közepén vásároltunk egy LG 106 cm-es LED megvilágítású lapos tv-t. Akkor kezdődött a foci EB, és az…..
A korábbi nagy háborúk idején szegény lovak nem jártak túl jól, amikor elfogyot a kaja, úgyhogy egyfajta jelzésként is értékelhetjük, hogy Lengyelországból nagy mennyiségű lóhúsos húspogácsa került a brit és az ír Tesco, a Lidl és az Aldi polcaira, de jutott belőle a…..
csótányegér 2013.02.01 14:28:13
Váratlan hepiend a tegnapi hókotrásilag lezúzott visszapillantótükrös autós ügyében: Szíves tájékoztatásukra közöljük, hogy a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. jogászai felülvizsgálták a téli síkosságmentesítést végző szóró munkagépünk károkozásával…..
Gergő még épp időben érkezett édesanyjához, hogy megfékezze a túlzott számítógépjavítást. A 20 ezer forintos vírusírtás után további 40 ezres, enyhén túlárazott javításra beszélte volna rá a szakember a hozzá nem értő ügyfelet: Bizonyára mindenkinél felmerült…..
A tegnapi ötödáras Canon után a mai félárú Nikonunk lehet, hogy csak egy adminisztrációs hiba, mindenesetre annak elég bizarr. Naiv ügyfél 76 ezer forintért rendelte meg az akciós Nikon D5100 kitet, amiről csak a kiszállítás napján, becsomagolása után derült ki, hogy mégsincs.…..
csótányegér 2013.01.31 13:30:41
Rántotthússal bécsi szelettel szinte mindenhol átvágják az embert. A különbség igazából annyi, hogy van ahol nem kozmetikázzák az úthengerrel 1 milliméteresre lapított húscafatot, máshol viszont vastag bundával dúsítják az össztömeget. Naiv ügyfél az utóbbival…..
csótányegér 2013.01.31 11:15:39
csótányegér 2013.01.31 09:58:17