Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jettás majom

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.01.27 09:52:58
1.6 Puritánból 2.0 Ínyencség Feltünt, hogy a víz sose melegszik fel, mondom valamit csináljunk már vele, ez tuti nem egészséges, de szülők szerint az olasz autónak ennyi az üzemi hőfoka, szóval én kérdeztem meg a szerelőt...másnap ment az új termoszért, voálá, víz…..
Jettás majom 2013.01.30 23:36:46
Üdv Mindenkinek!
A Jettás véleményt én írtam és nagyon meglepődtem, hogy bekerült a heti merítés-be.
Pár dolgot tisztázni szeretnék, tisztázni és nem magyarázkodni!
A sok negatív kritikát köszönöm, ennek ellenére egyesek szövegértését lesajnálom! Ahogy írtam, először Golfot szerettem volna, mert régóta gyártják és azért, mert Európában, de megláttam a Jettát és meggondoltam magam. Tisztában vagyok vele, hogy Mexicoban gyártják a Jettát.
Miért nem kedvelem az Astrat, a Meganet, vagy a Focust?
Astra: Hihetetlenül kényelmetlennek találom, utasként és sofőrként is próbáltam, de egyszerűen nem találtam kényelmesnek a Jettához hasonlítva. Megane: utas voltam, de az imbolygása (bocsánat hintázása) nem tetszett.
Focus: céges autóként hajtottam az 1-es és 2-est is, az egyest kevesebbet, de a kettesbe kb 80-90 ezer km-t raktam kb 2 év alatt. Jó autó volt, tetszett a motorja 1,6 tdci 90 le is, egyetlen dologgal nem tudtam megbékélni, éspedig: Ha kint állt az autó a napon, akkor iszonyatos büdös müanyag szaga volt. Apróság, de ennek ellenére ez a negatívum teljesen meghatározta az érzésemet a kocsihoz.
Nem vagyok fétisiszta, mint sokan írták, egyszerűen megbecsülöm az autómat. Az autó kinézete szubjektív, nekem a Jetta tetszik, hozzám nőtt és jól érzem magam benne! Tömegmárka? Lehet, de legalább minden porcikája ki van próbálva, hiszen a technikája sok más autóban is teljesít.
140.000 az eslő fékbetét? Igen, nem hazudtam, nem nagyítottam, ennyi volt. Hogy miért, mert nem vagyok egy lámpától lámpáig gyorsuló boyracer! Próbálok előrelátóan vezetni, sokszor visszaváltok, vagy hagyom kigurulni az autót...
15 éve vezetek, több kategóriában, sok autó megfordult a kezem alatt, de ez a kocsi tényleg hozzám nőtt. Szubjektív voltam? Lehet, de itt nem a saját véleményemet kellett volna leírni? Írhatnám, hogy sajnálom, hogy megbántottam az Astrat és a másik kettőt, de az tényleg nem lenne őszinte...
Még így utoljára szeretném leírni, hogy elfogultnak tűnök a VW Csoporttal, ami részben így is van, ennek ellenére a következő autókat is nagyon kedvelem, illetve inkább azt mondom, hogy tetszenek (próbálni sajna egyiket sem volt alkalmam): Mitsubishi Pajero, Toyota Landcruiser, Mercedes sok típusa, Nissan, Land Rover, Kia, Mazda, Toyota, Honda. Érdekes módon az ilyen autó tulajok lábujjára nem léptem rá, pedig biztos lehetne bennük is hibát találni, de ahogy fentebb írtam tapasztalatom ezekkel az autókkal nincs, az meg hogy tetszik, az csak egy benyomás. VW Jetta a tapasztalatom szerint jó autó, meg vagyok vele elégedbe, kiszolgálja az igényeimet.
SoLeírtam ezt és vállalom. Örültem, hogy egy pár okostojásnak szolgálhattam egy kis elfoglaltsággal! További kellemes autózást kívánok! A "Jettás majom" :-)