Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thermo Diesel üzemanyag megtakarító készülék

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar férfi 11 embert (köztük négy gyereket a lezárt csomagtérben) gyömöszölt be az autójába, melynek nem volt biztosítása sem. Amikor bevitték a rendőrségre, akkor sem érdekelte különösebben a gyerekek biztonsága. A 38 éves Lakatos Zoltánt még tavaly júniusban…..
Thermo Diesel üzemanyag megtakarító készülék 2013.01.30 23:19:59
Clet Abraham neve alighanem súlyos fejfájást okoz egyes európai városok vezetőinél, hiszen a francia művész egyik fő tevékenysége a közlekedési táblák hol vicces, hol provokatív újragondolása. Amikor leszáll az éj (hogy költőiek legyünk), Clet Abraham elindul valamelyik…..
Thermo Diesel üzemanyag megtakarító készülék 2013.01.30 23:19:23
Elérhető testvérblogunk a Konfliktus és Konspiráció új podcastje: "Sandra Bullock helyett a hadviselés legújabb frontjáról, a kibertérben zajló küzdelemről beszélgettünk és szokásunktól eltérően, hazai témákat is érintettünk. Beszélgetőpartnerek:CN, Marton Péter,…..
Thermo Diesel üzemanyag megtakarító készülék 2013.01.30 23:17:57
Van megoldás,a szénmonoxid visszaáramlás megelőzésére figyeljetek és időben tájékoztatok mindenkit a megoldásról !!  ..
Így keressetek !! Új a piacon hatékony egyszerűen beszerelhető és egy fő profil  ..
Diesel-Thermo (DT) magyar találmány ,mely használatával jelentős üzemanyag fogyasztás és károsanyag-kibocsátás csökkenés tapasztalható minden dízel üzemű motor esetében.A DT megváltoztatja a gázolaj fizikai-energetikai állapotát.Tökéletes égést eredményez a motorban.Így…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..