Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tratto

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Publius Bajnai útján Schiffer 2013.01.30 14:15:25
Már hosszú ideje figyelem szimpátiával Schiffer András tevékenységét, mely során makacs módon követi saját elveit. Nem azokra a zöldségekre gondolok, amiket az LMP programszinten követ, mint az antiglobalizmus vagy a műveld-a-panel-melletti-földedet, hanem arra, hogy nem enged…..
Tratto 2013.01.31 16:05:16
@R_Gábor:

Te állítasz valamit, te bizonyítsd, ha azt akarod, hogy elhigyjem.
Tratto 2013.01.31 16:25:34
@R_Gábor:

Örülök neki, hogy elítéled az erőszakos cselekedeteket.

A normális embereket viszont nem én mosom össze a hőzöngőkkel, ők mosták össze saját magukat amikor nem hagyták ott őket.

Az pedig tényszerűen nem igaz, hogy a molotov koktél/utcakő dobálások máskor történtek volna mint a rendőri reakciók. Az biztosan előfordulhatott, hogy a tömegben olyan is kapott aki konkrétan pont nem dobott el egy utcakövet sem, ami kétségtelenül helytelen és elítélendő, de egyrészt ha te egy ekkora tömegből pontosan ki tudod szűrni, hogy ki az aki csak áll és ki az aki dobált akkor azonnal jelentkezz a rendőrséghez másrészt ha látom, hogy mellettem a tömeg utcakövet dobál a rendőrökre akkor valószínűleg végképp nem fogok ott álldogálni. Ha pedig tudom, hogy napok óta ilyen jellegű tüntetések zajlnak, akkor eleve oda se megyek.

Én például semmiképp nem tennék egyenlőségjelet a konzervatívok és a Fidesz=jobbik=nácik közé, lévén -most kapaszkodj meg- én magam is konzervatív vagyok. Aki igazi konzervatív az pontosan tudja, hogy a Fidesznek köze nincs a konzervatívizmushoz vagy egyáltalán a jobboldalisághoz. A Fidesz egy populista párt a jobbik pedig bizony egy náci párt. Ha esetleg nem tudnád, a náci jelentése: nemzetiszocialista.