Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FXZ

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
FXZ 2013.01.30 15:18:51
Kedves Post író a Te szemléleted ugyanolyan káros mint akiket elítélsz... Mivel pontosan ugyan olyan vagy mint akiket olyan hevesen szidsz, Te is ugyanúgy csak a "nyugathoz" hasonlítgatod az országot ahol élsz. Pont ugyanúgy nem veszed észre milyen k*b*sz*tt jó dolgod van itt és mindenhol csak a negatívumokat keresed...szép és jó amit írtál van benne igazság is... de sajnos Te sem különbözöl semmiben ezektől az emberektől, hacsak abban nem, hogy Te eltudtál menni és el is mentél.
Én nagyon messzi állok a jobb oldaltól is, de akik így hangoztatják a liberális mivoltjukat azoktól is hányni tudok, Ti miattatok van az, hogy a mai fiatalok ilyenek amilyenek.
Persze a sok szélső jobbos f*szf*j sem jobb, egyszerűen tökre*rj*tok ezzel az országot, csak szélsőségekben tudtok gondolkozni (persze ezt mindkét tábor mellét verve kikéri magának).
Utána pedig mikor ilyen feltűnően buta emberektől születnek ezek az ország gyalázó okoskodó cikkek, azt kérdezem, hogy a száj karatén kívül miért nem tettél mást, csak elmenekültél? Jah igen, hogy ahhoz energia kellett volna?
Elég volt már abból, hogy véleménye mindenkinek van, de tenni senki nem tesz semmit.
Szoktam járni hajléktalan szálóra segíteni, nem hiszem, hogy túl gyakran láttalak volna téged ott. Minden hónapban a fizetésem 1/5-e beteg kissrácoknak vagy állatmenhelyeknek megy. A barátnőm önkéntes egy lelkisegély szolgálatnál, kérdezem én Te ezeken a helyeken miért nem segítesz miért nem vagy ott, ha anyagilag olyan jól ment kis adományok nem hiszem, hogy megérintettek volna. Jah, hogy kérni és elvárni mindig könnyebb, mint tenni valamit.
Olyan szakterületen dolgozom, amivel külföldön is elhelyezkedhetnék sokkal jobb fizetésért, de nem teszem és nem kezdem mindenféle "post"okban a már milliószor leírt, kimondott, mindenki által ismert tényeket még egyszer leírni. A problémákat mindenki olyan k*rva jól meglátja... és véleménye mindig mindenkinek van....