Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andusss

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilotéria About A Boy - s01e01 2014.11.02 23:34:36
Rendhagyó poszt következik. Pilotnak pilot amiről írok most, de a tavalyi szekcióból. Egy kedves ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, és annyira lelkes volt, hogy muszáj volt belekezdenem.  A sorozat az ugyanilyen című könyv és film alapján készült, én viszont nem is olvastam…..
Pilotéria The Flash s01e01 2014.10.13 00:30:49
A The Flash egy igazán szerethető, kedves, aranyos sorozatnak néz ki, jó felvezető sztorival és rengeteg klisével. Spin-off és képregény adaptáció lévén is nyugodt szívvel ajánlom azoknak is, akik nem igazán kedvelik a képregények és szuperhősök világát.  Kicsit…..
Én kis naiv még azt hittem, hogy itt nagy átívelő szál lesz, ami körbelengi majd az egész évadot. Gondolhattam volna, mégiscsak egy nagy országos csatornán megy. De sajnos én már csak ilyen vagyok.Minden héten egy ügy. Ami végül is természetes. Ami pozitívum, hogy legalább…..
Kicsit megcsúsztam ezzel a kritikával, de ami késik....Egy nagy bajom volt ezzel a pilottal. Túl sok mindent sürítettek bele. Nehéz megtalálni a középutat egy első résszel. Könnyű túl keveset mutatni, vagy éppen átesni a ló túlsó oldalára, mint ebben az esetben. Rögtön in…..
Pilotéria Beköszönő előszó 2014.09.25 16:09:55
Engem is elért az írás szele. Több éve olvasok blogokat, de soha nem fogtam bele egy saját blog létrehozásába. Most sem saját indíttatásként álltam neki ennek, egy egyetemi tantárgy keretei között kezdtem el a bloggerkedést. A téma nem is lehetne kommerszebb és kevésbé…..
Az Így jártam anyátokkal hétfőn búcsúzott, egy olyan dupla epizóddal, ami nézettségi sorozatcsúcsot döntött (12,9 millió néző, és 5,3-as rating a kereskedelmi célcsoportban) és úgy megosztotta a rajongókat, mint semmi a Maffiózók és a Lost fináléja óta. Nálunk is akadt…..
andusss 2014.04.02 19:17:05
@G. Attila: "Mert nem lehet pár percben megjeleníteni 9 évet, ha előtte 22 rész alatt mutattak be 72 órát."

Ezt tökéletesen megfogalmaztad!
Kiderült a nagy titok. Ami amúgy már sejthető volt, miután a szervezők elárulták, hogy a voltos kívánságlista első helyezettjét sikerült elhívniuk Sopronba. Szóval igen, a nagyon aktuális, nagyon trendi, nagyon menő, nagyon népszerű Arctic Monkeys lép fel július 6-án, tehát…..
andusss 2014.03.04 14:55:14
@Tomekkowal: kinek mi a nagy zenekar.
comment:com Hírek kávé mellé 2013.11.11 09:30:00
Bordertown címmel új animációs sorozatot készít Seth MacFarlane, naná, hogy a Foxnak. A texasi határőrről és családjáról szóló, cseppet sem pc-sorozat a 2014-15-ös évadban jelentkezik majd először, mégpedig az American Dad helyén, ami jövőre a TBS-re költözik. Minden…..
andusss 2013.11.11 18:10:34
No meg kismillió zombi és pár vendégszereplő, köztük Michael Cudlitz a Southlandből. Jó lesz ez az évad is. ..
A Forma 1 az a sport, amit valaki vagy nagyon szeret vagy nagyon nem, vagy talán van még az, aki nagyokat szeret alatta aludni. Előre leszögezném, hogy én lány létemre elég nagy Forma 1 fan vagyok, de most próbálok objektív maradni. Egy hollywoodi Oscar-díjas rendező, Ron Howard…..
Ha nyár (még ha a hőmérő nem is ezt mutatja), akkor fesztiválok. Kevesen vagyunk, akik akár csak egy napra is, de ne mennénk el legalább egy fesztiválra, hogy megnézzük a kedvenc zenekarunkat vagy csak jól érezzük magunkat és bulizzunk. Tudom, hogy már mindenki tisztában van vele…..
Mindenki várta már ezt a filmet. Christopher Nolan Batman-szériája után egy olyan film, melynek címében benne van a sötét szó csak is kasszasiker lehet. Itt még nem tartunk, de azt elmondhatom: kétlem, hogy sokan csalódnának a filmben. Muszáj leszögeznem még az elején, hogy ez…..
A mai listánkban összeszedtük azokat a színészeket, rendezőket, akiknek nem gyütt Oscar bácsi, és nem azért, mert fullba nyomták volna a kretént.... Hanem mert a szakma éppen más filmeket, színészeket, rendezőket díjazott,  vagy éppen nem volt túl jó a reputációjuk a film…..
andusss 2013.01.30 13:14:12
@Jin_Ke (mozivandal.blog.hu): DiCaprio-t nem jelölték idén Oscarra.
Az egyik legjobb színész jelenleg, de szerintem sose kap majd Oscart.