Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiráf01

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
Egészen sajátos helyzet alakult ki a felsőoktatás finanszírozásáról szóló kommunikációban az elmúlt napokban. Miközben ugyanis az egyetemek és főiskolák már eddig is a megszűnés határán voltak, a 2013-as költségvetési járandóságuk pedig hosszú ideje a…..
Zsiráf01 2013.02.06 15:02:58
@Lord Snow: És azzal jobb lesz? Több ezer jogász, ügyvéd lesz a parkolópályán.Svéd és Finn modell? Hol vagyunk mi attól?Ahhoz pénz kell, méghozzá nagyon sok.Nekünk nincs.Mondom legyen igazad és legyen mindenki főiskolai meg egyetemi végzettségű.Csak ne felejts el adni a kezükbe egy szöget meg egy kalapácsot.A helyet nem kell megmutatni h hova szögeljék fel.Azt tudni fogják.
Zsiráf01 2013.02.06 15:46:03
@nemjogasz: Nem azt mondtam h nem kell főiskola meg egyetem.Hanem azt h túl sok van.És nagyon sokan nem tudják használni és egy jó darabig nem is fogják tudni használni a diplomájukat.Egy kicsit kifordítod a dolgokat.Te meg azt hiszem elvállalhatnád a feleslegesen szerzett diploma tulajdonosaiknak a segítését Sári néni szoknyája mellett.Nem baj majd ha kell ügyvéd akkor több száz ezerből válogathatok, igaz tapasztalata egynek sem lesz.Igen 21.század! Feleslegesen kidobott pénzekben jól állunk.Úgyis sok van belőle.
A nemzetgazdasági miniszter a minap állítólag azt találta mondani egy kormányzati PR-rendezvényen, hogy körülbelül félmillió magyar dolgozik külföldön. Ha igaza van, akkor ez többszöröse annak, mint ahányan az 1956-os forradalom után elhagyták az országot. Van-e visszaút? –…..
Zsiráf01 2013.01.31 01:58:41
@Jani haverja: Sose késő.Otthon már nincs kiút! Vagy vegetálsz vagy éhen döglesz!
Zsiráf01 2013.01.31 01:57:08
@kvp: Mindenkinek egy élete van! És azt sokan nem nyomorban akarják leélni! 23 év alatt megszülettek a földesúrak és azok rabszolgái!
A szegedi Árkádról készült képét Sándorház töltötte fel az Urbanista Indafotó-gyűjteményébe. Kösz! Volt-e hatása a plázastopnak? Lenyomja-e az Árkád 2 az Arénát? Miért nem épülnek bevásárlóközpontok vidéken? A CBRE a múlt héten ismét évet értékelt és…..
Zsiráf01 2013.01.30 14:42:08
@Nuuk: Igen ebben igazad van! Csakhogy, ha nincs pláza akkor marad a kis üzlet, és oda fogsz bemenni vásárolni.És a kis üzlet eltart egy vagy két családot.A pénz amit ott elköltesz itthon marad és itt fogják elkölteni.Ezeket a dolgokat felülről kellett volna irányítani.de ezek inkább eladták az egész országot.