Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klementiszreka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berlinről nehéz újat állítani, azt viszont nem szokták hangsúlyozni, hogy multikulti metropolisz ide vagy oda, élhető kisvárosnyi galaxisok adják a lényegét. Nevük is van: Kiez. Ha valamit, a Kiez-gondolatot elleshetnénk. Minden város mítoszok, szlogenek, előítéletek és…..
Megrázó fotóanyagot állított ki az I. világháború kitörésének 100. évfordulójához kötve a berlini Német Történeti Múzeum. Herlinde Koelbl német fotóriporternő 2008-ban majdnem 70 évesen vágott neki a világnak, hogy katonai céltáblákat fotózzon. Kortárs képek változó…..
Berlin Aj Vej-vej lázban ég: tömött sorok kígyóznak azért, hogy belenézhessenek a konceptualista kínai lázadó reprodukált WC-jébe. A hivatásos „máskéntgondolkodó”, posztmodern, dadaista művész eddigi legnagyobb kiállítása és a németországi felhajtás alapján ma ő Kína…..
Hogy mi a nagy dolog abban, ha valaki a saját lakásába, kertjébe intim hangulatú koncertet szervez, és vendégül lát néhány vadidegent? A lakáséttermek, lakástárlatok divatja mellett itt egy új urbánus trend, a „szalon revival”, azaz a Sofa Underground mozgalom. Augusztus 3-án…..