Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rivatnt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti 1-1 arányú torinói döntetlen után a felek Rómában találkoztak, hogy eldöntsék a döntőbe jutás sorsát. A csapatok a következő felállásban léptek pályára: Lazio: Marchetti - Ciani, Biava, Konko, Dias - Radu, Mauri, Ledesma - Hernanes (62. p. Lulić), Gonzalez, Klose…..
rivatnt 2013.01.30 11:42:10
Sziasztok.

Nagyon régóta olvasója vagyok az oldalnak, és a fórumot is eddig csak olvasás szintjén használtam,de így is együtt örültem és együtt mérgelődtem veletek,mikor a kedvenc Csapatunkról volt szó.
Mióta az eszemet tudom a Juventusnak drukkolok és ezért állok értetlenül azok a dolgok előtt, amik történnek 1-1 meccsen, vagy 1-1 átigazolási ablakban..
Én nem szitkozódni kivánok csak szeretném megérteni,hogy mi lehet az elnökség fejében (főleg Marottáéban), és bízom benne,hogy Tőletek kapok talán valamiféle válaszokat, hiszen úgy látom, hogy ez a portál a nagyon profi és nagyon fanatikus Juventus szurkolók lelőhelye.

Arra keresem a választ, hogy egy JUVENTUS-sal, hogyan történhet meg az,hogy csak a focista outletből tud vásárolni,ezáltal középszerű és kifejezetten rossz játékosok ülnek a padunkon ( kivétel persze azért van) sőt mi több, ezek a játékosok alkotják a kezdő 11 2/3-át egy kupa elődöntőn?
Nyilván az sem megoldás, hogy mindig a legerősebb 11 legyen a pályán, hiszen ők meg fizikálisan forgácsolodnának szét, de ennek így mi értelme?(gondolok itt a tegnapi horrorra)
Az hogy akikre szüksége lenne a csapatnak (BEFEJEZŐ CSATÁR) azoknál szöszölünk 1-2 millión, egy sérült játékosért meg kifizetünk 10-et (Isla)...én mindig is a hajtós játékosokat szerettem (ezért nagy kedvenc Vidal), és nincs is baj mondjuk egy De Ceglie, Pepe, Lichtsteiner, Giach, Padoin,Peluso, Isla, Caseres hozzáállásával,mentalitásával...de egyszerűen nem Juve szintü játékosok. És ezen játékosok közül többen több éve bizonygatják, hogy nem megoldások semilyen szinten. Szép dolog a klubhűseg, de nem ezzel lehet a meccseket nyerni(lásd pl. Ibra).
Ha mi húszon-harmincéves nyikhajok látjuk,hogy mi a probléma, ha látjuk, hogy ki(k) lóg(nak) ki a csapatból, ha mi látjuk, hogy mi/ki hiányzik, ha mi látjuk, hogy formációt kéne váltani...akkor azok, akik ezért még pénzt is kapnak, miért nem? vagy ha igen, miért nem változtatnak?
Pl. nagyon megosztó személyiség volt Felipe meló...én nagyon szerettem, mert felszántotta a pályát és a technikai tudása is és az alázat is megvolt benne (főleg a 2. évében). Mégis elküldtük, és vettünk helyette egy padoint egy islát stb.. vagy kölcsön vettünk most egy jó nagy zsákbamacska Anelkát, a 33 évével, de egy Drogba öreg volt nekünk (és akit végül aprópénzért vett meg a Galata) vagy elküldtünk egy Del pierot, aki jesszusmária mennyit segíthetne nekünk most akár a pályán, akár a padon, akár az öltözőben...
Nem értem...egyszerűen nem értem. kérlek segítsetek, hogyan is kéne értelmezzem ezeket az eseményeket, biztassatok, hogy ez egy jól kitalált koncepció és be fog ez érni a munka és a Juventus méltó lesz a régi nagy híréhez!
köszönöm, hogy meghallgattatok
rivatnt
rivatnt 2013.01.30 12:17:56
@4Evorg: @MarekCsont: köszi a választ srácok. azt gondolom, hogy a jelenlegi Juve keretben valóban a legjobb jobb bekk a Lichti, és Caceres-t is nagyon csípem,még De ceglie előtt is meghajlok, ha arra gondolok, hogy azon a poszton egykoron játszott egy Molinaro nevezetű egyén is de ők a jelenlegi keretben (szegény ember vizzel főz alapon) jelentenek megoldást..Lichti és Caseres a padon tökéletesek, de hol van az a játékos aki kezdő 11-es minőséget hoz?(régből pl. Zambrotta)