Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molsza

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messze vannak már a régi szép idők, amikor még a Mónika showban tapsolók is kaptak pénzt. Az X-Faktor statisztái örültek, hogy vizet kaptak egy egész napos forgatáson, amit nekik meghallgatásnak vezettek fel: Az egyik énekes barátnője kért meg minket, hogy vegyünk részt…..
Breaking! K.M. szerint a Players Room szakértője lejött a klasszikus "nem rendeltetésszerű használat" szövegéről, és vadiúj diagnózissal hajtja el a panaszosokat: Nem mondom, hogy álmaim márkája a Tommy Hilfiger, sem azt, hogy álmaim üzlete a „Players Room” az Árkádban, de…..
Naiv főbérlőnek nem sikerült megtudnia az Ingatlan.comtól, melyik iroda nyúlta le és árulta saját néven az ő lakását: Márc.4-én feladtam a lakáshírdetésemet az ingatlan.com oldalon.Sikerült is gyorsan bérlőt találni. Majd miután több érdeklődő is, egy ingatlan irodára…..
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..
Lehet, hogy már a banki átutalások sem a régiek? Naiv Hervis-törzsvásárló hiába keresi a szuperakciós síkabátjaikat, egyelőre nincs nyomuk: 2013.01.10-én kaptam egy email a Hervis ismert sport áruháztól, hiszen TÖRZSVÁSÁRLÓJA vagyok/voltam. Az mailban jelezték nekem, hogy…..