Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IlaHorváthGergely

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világban hatalmi átrendeződés zajlik. Mi is kivesszük a részünk belőle; nemzetközi szabadságharcunkat vívjuk. Küzdelmet folytatunk pénzpiaci intézményekkel, nagyhatalmak elképzeléseivel vagy éppen a brüsszeli technokrata elittel; mégis mi, magyarok a nyugati világ részei…..
IlaHorváthGergely 2013.01.30 01:48:16
Köszönöm a hozzászólásokat! Ez volt az első posztom, ahhoz képest azért nem volt ez annyira szar:) Ez az egész nem arról kell, hogy szóljon, hogy a szerző okos, vagy nem okos. Hanem, hogy vitát provokáljon, foglalkozzunk a kérdéssel. Talán még Matolcsy is ötletet kap :) Ha sok butaság lett volna benne, akkor megtisztelő, hogy mégis elolvastátok.

Magam is hibásnak érzem, hogy: "Szerintem az olyan<<szent teheneket>> tiszteletben kell tartani, mint a tolerancia, az esélyegyenlőség, a szabadság, a szubszidiaritás, az innováció, a fenntarthatóság, a progresszivitás vagy a zöldenergia. A magyar ember gyomra jóllehet nehezen veszi be az ilyen kifejezéseket és tartalmakat..." Itt tök különböző dolgokat egy kalap alá vettem, és fölöslegesen beszéltem cinikusan a magyar ember viszonyulásáról. Másrészt Európa nem csak ezekre az értékekre épült, hanem klasszikusabbakra. De Európához tartozunk, ez világos.

Ha egy saját, pozitív arculatot akarunk a nemzetközi közvélemény szemében, akkor nem árt, ha néhány jó ügyet felvállalunk. Ilyen a szegénység elleni küzdelem pl. Ha sikeres, akkor az menő. Lehet megújuló energia is. Kreativitás, innováció, K+F stb. Csak a szegényből nagyon sok van.

Indiát nem érdeklik a romák, és azt hiszem ez fordítva is igaz. :) Ez egyelőre lelkes ötletelés, vagy butaság.
Pedig India és Törökország is jó irány. Jó helyen vannak és egyre fontosabbak.

Intuíció a matekban jól jön, de egy todományos egyetemi munkában kevés, azt lehet mégis működik.

Végezetül, a Pázmányon elég jó képzés van. Hüjék is lehetnek egyetemisták. Meg egyetemista is mondhat lelkesedésből meggondolatlanságot.

Minden jót Mónika!
IlaHorváthGergely 2013.01.30 01:56:31
@lehunyjaketszemet: Tisztelt Döbrögi úr! Vicces, kellemesen fölényes írásod mosolyt csalt a magyar ember arcára. Csak így tovább!
IlaHorváthGergely 2013.01.30 01:57:01
@IlaHorváthGergely: lemaradt: :D