Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forzajuve123

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
forzajuve123 2013.08.07 11:12:23
@hellan: nem fel készülési meccsből, MECCSEKBŐL... 3 meccsen rugunk 3 golt abbol egy büntető, és kapunk ötöt...és nem birunk egyet se meg nyerni plussz a játékunk is szar.. Ebből vonom a következtetést...
Az elmúlt napok során az angol sajtóban nem kevéssé megdöbbentő pletykák kerültek napvilágra, ugyanis a Manchester Cityhez közeli belső forrásra hivatkozó SportsDirect News értesülései szerint, a Juventus 30 millió font fölötti ajánlatra készül a 25 esztendős Sergio "Kun"…..
forzajuve123 2013.08.10 17:16:43
A Juventus védelmének oszlopa, Giorgio Chiellini úgy véli, hogy a csapatnak minden eddiginél keményebb munkára, s jobb teljesítményre lesz szüksége, ha meg szeretné őrizni bajnoki címét. "A történelem azt mutatja, hogy zsinórban három Scudettót nyerni rendkívül nehéz.…..
forzajuve123 2013.08.04 12:41:35
forzajuve123 2013.08.04 13:35:51
@babo0410: köszi
Az AC Milan edzője, Massimiliano Allegri úgy érzi, hogy a Serie A a következő idényben egy sokkal versenyképesebb bajnokság képét fogja mutatni. A Rossonerik az előző idény utolsó játéknapján kínkeservesen szenvedték ki a még BL-indulást érő harmadik helyet, ezzel megfosztva…..
forzajuve123 2013.07.23 15:48:33
@Tomi Répási: NAGYON,NAGYON REMÉLEM HOGY KACSA !!!!!
A Juventus vezetősége mindent elkövet, hogy a nyáron leigazolja a Bologna energikus és gólerős játékosát, Alessandro Diamantit, és úgy tűnik, hogy a Bologna kész saját előnyére kihasználni a helyzetet. A torinói bajnokcsapat körülbelül hét millió eurót kíván felajánlani…..
Legutóbbi interjújában Arturo Vidal kihangsúlyozta, hogy még nem írt alá semmilyen szerződéshosszabbítást az olasz bajnokcsapattal és megtisztelőnek érzi a Real Madrid érdeklődését, ám mindent meg akar nyerni a Juventus csapatával. A chilei középpályás iránt továbbra is…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.07.08 18:00:00
Javában pörög a mercato, ami egy remek lehetőség arra, hogy újra a régi fényében csillogjon A hét kérdése rovatunk. Túl sablonos lenne azonban, ha azt kérdeznénk: kik lesznek Marotta nyári igazolásai?! Mostanában nap, mint nap erről beszélünk, így az aktuális pletykáknak…..
Antonio Contét annyira megdöbbentette, hogy sportszerűtlenséggel vádolták Bolognában -és valószínűleg az egyéb meghurcoltatások is-, hogy elmondta, lehet nem is akar sokáig Olaszországban edzősködni: "Ez arra késztet, hogy elhagyjam Olaszországot. Ez sport, nem háború." A…..
forzajuve123 2013.03.17 19:59:47
@Aragorc: Teljesen igazad van !!! Csak már idegből írtam mert szánalmas ami olaszországban folyik... Nem tom tényleg mit szólna a szövetség hogyha nem engednénk a játékosokat a válogatottba... még egy EB-re se jutna ki Olaszország...
Én nem szeretném azt sem hogy pár év múlva elmenjen... Legyen nekünk ő olyan mint a MU-nak Ferguson :DD
forzajuve123 2013.03.17 20:31:29
@juve1986: ezt írtam az előbb pont hogy ezzel talán ki is jelentette hogy elmegy... csak félek hogy hozunk majd a helyére egy Zacherini féle f@szt...
@babo0410: Alexnak én is nagyon örülnék és ha ki is esnénk vele még akkor sem tudnék rá haragudni :DD de úgy sem esnénk..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett a Napoli elleni rangadóra, amely - ugyan az érintettek egybehangzóan ennek ellenkezőjét állítják - döntő lehet a bajnoki cím sorsa szempontjából. A Juventus hat pontos előny birtokában fut majd ki a San Paolo gyepére, s egy esetleges idegenbeli…..
Arturo Vidal igyekezett elnémítani azokat a hangokat, amelyek szerint a Juventus megválhat tőle a nyár során, hogy az érte befolyó összegből hajtsa végre az elengedhetetlennek tűnő erősítéseket. A pletykák szerint a Bayern München késznek mutatkozik arra, hogy komoly ajánlatot…..
A Juventus 22 fős keretet hirdetett a Siena elleni vasárnapi bajnoki találkozóra. Federico Peluso és Claudio Marchisio letöltötték egy mérkőzésre szóló eltiltásukat, s ismét csatlakozhatnak a kerethez. Giorgio Chiellini felépült hosszú sérüléséből, s ugyan vélhetően csak a…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta egyértelmű jelzést küldött a Chelsea számára Antonio Conte esetleges átigazolásával kapcsolatosan: "Fekete-fehér génjei vannak, s sok-sok évig velünk lesz majd." Antonio Conte zajos sikereket ért el a Juventusszal 2011-es kinevezése után,…..
A Goal.com értesülései szerint a Juventus kész elutasítani egy harminc millió eurós ajánlatot kulcsfontosságú középpályásáért, akit a Bayern München próbál ismételten magához csábítani. A bajor klub, akik már a játékos 2011-es torinói átigazolása előtt is mindent…..
Antonio Conte 20 fős keretet hirdetett az AS Roma elleni, idegenbeli bajnoki találkozóra. Claudio Marchisio és Federico Peluso eltiltás miatt hiányzoznak majd az Öreg Hölgy keretéből, míg Kwadwo Asamoah, aki válogatottbeli kötelezettsége miatt a 2013-as esztendőben még egyetlen…..
forzajuve123 2013.02.16 23:17:06
@juve28adam: Pogba gyenge volt?????? hát szerintem max 2x vesztette el a labdát abból 1x úgy hogy nem volt kinek adni és 2-en voltak rajta... Cacares,Barza,és Bonucci mögött ő volt ma a leg elfogadhatóbb.. ha ő gyenge volt akkor Vucinic meg egy talicska elefántszar... amúgy nagyon látszódott hogy fáradtak... ki ne lenne fáradt egy oda vissza skóciai út plussz lejátszott kemény 90. perc után... vasárnapra kellet volna rakni a meccset... a bajnokság szerintem így is megvan... a Napoli előbb-utóbb elfárad... amúgy senki sem volt ma jó Cacaresen kívül... nagyon látszódott hogy fáradtak.... amúgy meg Pogba 19 éves nem lehet tőle elvárni hogy minden meccsen nagyon jó legyen , a többiekhez képest így is erős volt
forzajuve123 2013.02.16 23:33:37
@juve28adam: önmagához képest gyenge(nem drasztikusan) de a csapathoz képest nem... nekem Vucinic volt inkább ma kritikán aluli
Fernando Llorente, aki nyáron ingyen csatlakozik majd a Juventus keretéhez, elárulta, hogy számos kérője közül, miért esett választása az Öreg Hölgyre. A Juve már szerette volna már januárban megszerezni a támadó játékjogát, azonban jelenlegi munkaadója, az Athletic Bilbao…..
A Juventus meglehetősen furcsa felállásban lépett pályára Veronában. A hátvédsorban mindössze Barzagli volt jelen az alapvédők közül, mivel Chiellini sérült, Bonucci pedig eltiltott volt. Ennek megfelelően Cáceres és Marrone kapott helyet a kezdőben. Marchisio helyett a jolly…..
Pár hete a Juventus kiverte a Chelsea-t a Bajnokok Ligájából és csoportelsőként jutott tovább. Emellett a bajnokságot is 7-8 ponttal vezette a kék csapatok előtt, pedig ekkor még a Conte által adott plusz motivációra sem lehetett építeni, hiszen eltiltott volt a Mester. Mindenki a…..
forzajuve123 2013.01.31 20:23:11
@Tony.: az az érdekes hogy még így is a Roma utána mi lőttük a legtöbb gólt a bajnokságban ( Róma 47-et, mi 46-ot) nem az a baj hogy kevés gólt lövünk mert a statisztika alapján nem, inkább az hogy a helyzeteinkhez képest lövünk nagyon keveset...
forzajuve123 2013.01.31 20:37:06
@ToTTy-Juve: Ott a pont!!.. Rohadt idegesítő látni a meccsen h az ellenfél 10 emberrel védekezik a kapu előtt mi pedig lapos passzokkal akarjuk közöttük át adni a labdát... Én sem értem h Pogbán és néha Vidalon kívül mért nem próbálkozik senki távolról (Marci,Pirlo,Q,Vucinic, és ha visszajön Asamoah is mind jól lőnek távolról )
A Juventus csapata 2:1-es vereséget szenvedett az Olasz Kupa elődöntőjének második mérkőzésén Rómában, a Lazio ellen, s ezzel eldőlt, hogy az Öreg Hölgy mezére idén bizonyosan nem kerül fel az ezüst csillag. Antonio Conte úgy érzi, hogy a lejátszott két mérkőzés alatt…..
forzajuve123 2013.01.30 14:37:53
@m.martin91: Így van !! A csapattal első meccsen lehet hogy még kettővel is vertük volna őket Rómában meg 1 döntetlen vagy egy sovány győzelem lett volna..
A Juventus kijelölte 21 fős keretét a Lazio elleni idegenbeli Olasz Kupa elődöntőre. A sérült Giorgio Chiellini továbbra sem áll Antonio Conte rendelkezésére, de a kisebb sérüléséből felépült Andea Pirlo és Sebastioan Giovinco, valamint az első mérkőzést eltiltás miatt…..
forzajuve123 2013.01.29 23:15:45
@Gabuero: xD... hihetetlen h még mindig itt van ez a kancsal piaci árus
forzajuve123 2013.01.29 23:41:39
@devil-z: azt is nézd h mostanában kik vannak a védelemben... Sajnos nagyon érződik Chiellini és Asamoah hiánya.. ameddig ilyen DC-k meg Pelúzerek vannak a helyükön kapni is fogunk gólokat... nem tom am Anelkát hova tenni.. van 1 olyan érzésem h bevállik de nagyon félek h ő lesz Bendtner 2...
forzajuve123 2013.01.29 23:43:40
@devil-z: például ha ma itt van Chiello meg Asamoah akkor ez 1. gól szerintem nem gól .. ott a 2 szerencsétlen teljesen üresen hagyta a Lazióst.. Chiello és Asamoah nem tenne ilyen szivességet