Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr_Grant

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Danny vagyok, Erik gyerekkori legjobb spancija. Az o engedelmevel en is vennem a batorsagot, hogy eligazitsalak Titeket abban a tekintetben, hogy mit, mivel es hogy erdemes csinalni, hogy ne szurkuljetek bele ebbe a proli orszagba, ha mar ide szulettetek.Rolam annyit erdemes tudni, hogy…..
Appleblog A tökéletes falat 2009.11.29 08:29:00
Hétvége van, úgyhogy most egy kicsit távolabb evezünk az Apple vizeitől. A héten ellátogattam a Chateau Viszbe. Ez a dél-balaton-parti kastélyszálló elsősorban konyhája miatt különleges: Erik Schröter, Michelin-csillagos chef csapatával az ország egyik legjobb éttermét…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
90 Spin Doctors - Two Princes 2009.08.05 04:43:00
Év: 1993 Nemzetiség: amerikaiSzegény spanyolos felszolgálólány esete a spanyolos-afroamerikais-napszemüveges szegény zenésszel és a gazdag-feka-fuxos zsírdisznóval. Amióta csak MTV van tudjuk, hogy Hollywood mindenhová betuszkolja magát, amióta pedig New York-i kortárs kulturális…..
Az igazi Homár-olvasó részeg dülöngélés közben is megmarad felajzott riporternek. Harryjános aranykoszorús Homár-olvasó, hiszen a Sziget tudatveszejtő poklában is Naiv Ügyfél maradt, és két kínaigyanús fordítást fotózott nekünk:   Fogadd szeretettel a…..
A hétfői Süddeutsche Zeitung-ban (Németország vezető baloldali napilapja) egész oldalas publicisztika jelent meg Magyarországról „Nem, nem, soha“ címmel. A cikk feletti fényképen egy szögesdrót kerítésen keresztül láthatjuk a magyar zászlót. A képaláírás szerint…..