Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gőzpánk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit késve, de csatlakoznánk a Sid Meiert méltatók sorához. A fejlesztőlegenda tegnap volt hatvanéves, erről sok hírportál megemlékezett – legszebben talán a Kotaku. Érdemes elolvasni az ottani cikket, ebből most csak egy kis sztorit idéznénk. Történt, hogy Meier és John…..
Elég sokszor ér az a vád minket, hogy az amerikai sorozatok túlsúlyban vannak a blogon, és perszer ennek megvannak az okai (nagy számban gyártanak minőségi tartalmat, elérhetők itthon is, értjük a nyelvet, stb.) de mindig örömteli, ha egy olyan kezdeményezésről számolhatunk be,…..
Új műsor indul a brit Channel 4 műsorán, amelyben különböző párok a stúdióban felállított, hangszigetelt kockában fognak szeretkezni, majd ezután a tévénézők előtt szakértők jelenlétében megbeszélik a tapasztalataikat. A műsor házigazdája a Telegraphnak elmondta:…..
A brit köztévé hármas csatornája (BBC Three) villámgyorsan meglovagolja a barátnőjét lelövő műlábú futóember, Oscar Pistorius sztoriját, és egy dokumentumfilmet készít a nagy port felverő ügyről, ami csak azért érdekes ugye, mert a gyilkosnak műlába van, és aki ezt most…..
Gőzpánk 2013.02.22 16:55:53
@Styxx: Ténye, de ez a legnagyobb, emberünk ettől lett híres.
Hamarosan érkezik a jó Lecter doktor az AXN-re, hogy (ember)májat egyen babbal és egy kis bort igyon hozzá. Ahogy kell. Persze csak az ugrás után, mert autoplay, 2013-ban baszki. Used for captioning. // ..
Gőzpánk 2013.02.21 22:36:56
Valami hasonlóval riogatta nézőit egy montanai tévéadó, persze nem szándékosan, hanem mert vicces kedvű hackerek feltörték valahogy a szervereiket. A KRTV nevű helyi tévén éppen egy talkshow ment, amikor megszólalt egy szignál, amit a nemzeti vészhelyzetek idejére tartogatnak, és…..
Gőzpánk 2013.02.13 19:25:11
16 évad és 237 epizód után a South Park készítői megváltoztatják az eddig kőbe vésett menetrendet, és a kétszer hét részesre osztott évadok helyett tízrészes évadokban gondolkodnak majd. Az ok, mint ahogy azt a New York Times-nak elmondták, prózai: "Eleve nem volt semmi…..
Érdekes hírt közölt már vagy egy hete a Venturebeat, és ugyan azóta sem erősítette meg senki az infót, de eleget ültünk már rajta ahhoz, hogy kimenjen: a Fallout című zseniális posztapikaliptikus szerepjátékot gyártó Bethesda Softworks az amerikai szabadalmi és jogvédő…..