Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsoni5

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
Elég szürreális helyzet alakult ki a népszerű "hol lehet majd látni október 1-től az RTL II-t" össznépi vetélkedőben, hiszen az RTL azt mondta, nekik még nincs szerződésük a Digi TV-vel, mire a kábelszolgáltató közleményben erősködött, hogy dehogynem, itt van, tessék, és…..
Dzsoni5 2012.09.30 23:38:50
@saks: "Csak a kötözködés kedvéért: ha az erdélyi magyar nem román, akkor mi?"

Ez nem kötözködés, hanem oltári nagy tudatlanság.
Szerinted akkor az úgy működik, hogy aki 1920 nyarán Erdélyben volt, az egy csapásra, egy nemzetközi szerződés aláírásával magyarból románná lett? Amikor a törökök az ország nagy részét elfoglalták, akkor az ott lakók törökök lettek? Gondolkozzál már vazze mielőtt beszélsz...
Benjamin kapott egy szomorú kommentet a Posta Direkt pont egy éve tartott kérdőíves spammolásával kapcsolatban. Az értelmetlen offline emailgyűjtést egyéjszakás üdülések belógatásával palástolták, amit azóta is hiába várnak a "szerencsés nyertesek". De előbb…..
Hülyék Sydneyben is vannak jócskán - vonta le a következtetést András, aki a fenti plakátot a híres operaházról elnevezett városban fotózta. Vagyis bizonyos távolságról nézve Budapest már nem is a klasszikus Bukarest, hanem Phnompen. Merthogy Magyarország a kambodzsai…..