Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Szager

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előadásoknak a belvárosban, nagyon jó megközelítési lehetőségekkel rendelkező (metró-, villamos vonalon,  pár száz méterre a Nyugati pályaudvartól)  Xántus János Két Tanítási Nyelvű, Gyakorló Gimnázium és Idegenforgalmi Szakközépiskola elegáns előadóterme ad otthont.    1055 Budapest, Markó u.…..
Az épületben portaszolgálat működik, ezért előzetes regisztráció/ jelentkezés szükséges, melyet ide kattintva lehet megtenni: http://goo.gl/forms/j8Qn4LpMeo .   Részvételi díj: 3300 Ft.  A helyszínen is lehetőség van fizetni, ez esetben a számla kiállítása az előadás, és a kérdések/beszélgetés…..
Az előadás napelemekről szól, kifejezetten építészek részére összeállítva. A jogi háttértől elkezdve, a méretezésen és rögzítő-szerkezeteken és lehetőségeken át a leginnovatívabb épülettel /épületbe-integrált, színes, átlátszó, hőszgetelő ún. BIPV rendszerekig mindenre kitér, ami egy gyakorló…..
Idén őszre olyan alacsony lett a Balaton vízszintje, hogy szinte száraz lábbal át lehetett sétálni egyik településről a másikra. A mélypont a tavaly év végi 38 centiméteres vízmagasság volt. Azóta valamelyest javult a helyzet, hiszen Velencei-tónyi vizet hozott a Balatonba a…..