Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Multidiploma

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen sajátos helyzet alakult ki a felsőoktatás finanszírozásáról szóló kommunikációban az elmúlt napokban. Miközben ugyanis az egyetemek és főiskolák már eddig is a megszűnés határán voltak, a 2013-as költségvetési járandóságuk pedig hosszú ideje a…..
A tavalyi Éhségmenet során is ízelítőt kaphatott a közvélemény, milyen értékek mentén gondolja a jelenlegi IDEIGLENES kormány a munkát végzők megbecsülését, az idén azonban még ezt is sikerült alulmúlniuk.Rájuk eddig is jellemző módon egyszerre cinikusak, lenézőek,…..
A decemberi diáktiltakozásokat és a kormány párhuzamosan folyó, szélkakasként forgó véleményét a keretszámok ügyében már egy jó hónappal magunk mögött hagytuk. Volt közben egy ünnepi időszak, meg egy vizsgaidőszak, illetve a hallgatók választott képviselőivel egy…..
A gazdasági növekedés rendszeres "várása" az elmúlt évek során fokozatosan a magyar folklór részévé vált, a néplélek testébe ivódott. Egyes kormánytisztviselők esetében komoly hitéleti feltöltődéssel jár a folyamatos reménykedés, míg az ellenzék végletekig fetisizálva,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A blog mostanában átcsapott egy kissé tudományos hangulatba, ezt most kiegyenlítjük némi munkahelyi piszkos témával, ha bánjátok, ha nem. A bejegyzés címében szereplő kérdésre természetesen számtalan morális vagy pénzveszteségben is kifejezhető válasz adható, azonban ha az…..