Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trenton (Üllői129.hu)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van az állatok világnapja. Tiszteletünk jeléül egy válogatás a legmenőbb (vagy legviccesebb) állatos tulajdonságokkal felruházott szuperhősökről. 10. Howard a Kacsa: a Marvel a legmenőbb szuperhősöket álmodta meg a világnak, de voltak azért mellényúlásaik. A…..
Drakula, akárhogy is nézzük, nem egy rendes fazon. Kiszívja az ember vérét, aztán a holttestet elhajítja egy sötét sikátorban, mint egy rongybabát, jó esetben csinál belőle vámpírt, hogy legyen kivel szórakoznia míg világ a világ, de ennél több jófejségre nem lehet tőle…..
Információm szerint Détári Lajos ismét bebizonyította…..hogy személye lényegében vállalhatatlan. Korábban itt már megírtam, hogy a magyar futball utolsó világsztárja már-már "töröcsiki" nagyságba issza magát, és bár a Ferencvárosnál töltött időszaka alatt semmilyen…..
Trenton (Üllői129.hu) 2013.01.28 14:07:22
@fehgyu: "elfelejtetted" két "t".

- Fénykép
- Videófelvétel
- Forrás megnevezése

Fentiek vagy az állításod egyéb igazolása, alátámasztása nélkül csak egy írástudatlan, rosszindulató, senkiházi és hiteltelen fröcsögő vagy.
Trenton (Üllői129.hu) 2013.01.28 14:54:16
@fehgyu: "több játékos mondja"? Érdekes, a fenti köpedelmedben még csak egyről írtál. Hazudsz, mint a vízfolyás, hogy ennek a szaros blognak valami olvasottsága legyen, de még ezt is piszok amatőr és dilettáns módon csinálod. :)

Menj haza...te tényleg részeg vagy.