Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kranberry

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
Vendégszerzőnk megtalálta magát az elhíresült ELTE-s diáklistán. * Meglepődtünk, felháborodtunk, nevettünk az ELTE-s diáklistán. Itt az ideje, hogy levonjuk a tanulságot. A hökösök körül terjengő pletykákat még azok is kívülről fújták, akik egyébként tényleg tanulni…..
kranberry 2013.02.26 11:06:58
@vantaan: nem erről van szó: maximum annyi szerepe volt, hogy ki melyik csoportba kerül a gólyatáborban. Bármily furcsa is az a bagázs nem csak pacalfejű jobbikosokból állt, voltak akik kifejezetten kerülni szerették volna, hogy irredenta nagymagyarország-pólós ifjoncok kerüljenek a csoportjába. Ami szintén egy aljas dolog (mármint az ilyen jellegű szelektálás), de nem annyira mintha ez alapján ítélnének oda valakinek kollégiumi férőhelyet, szoctámot vagy egyetemi felvételt, stb.
kranberry 2013.02.26 11:29:24
@vantaan: fotelból okoskodunk vagy egyikünk oda járt?! Örülök, hogy ilyen okos emberek oktatnak ki közhelyes lovas hasonlatokkal. Elkerülve a további trollszerű fröcsögést: jó dolog a demonizálás, csak kevésbé hasznos. A kérdésre reagálva: nem elhiszem, tudom. Egyébként ezt a verziót pont nem próbálja meg senki sem elhitetni velem pl. a BTK HÖK részéről. Helyette inkább tagadnak, ami elég nagy öngól egy párszáz-soros excel tábla esetében, ami olyan adatokból táplálkozik ami már nem elérhető (IWIW-adatlapok), és a rajta levők is tudják, hogy viszonylag valid következtetéseket tartalmaznak - ha nem is róluk - az akkori adatlapjukról.